Facebook Pinterest Instagram

Machiajul buzelor Toamnă Iarnă 2012-2013

 5 nuanțe de rujuri pentru Toamnă Iarnă 2012-2013

Accesoriile și siluetele romantice din acest sezon devin și mai dramatice odată cuplate cu paleta extraordinară de rujuri. De la nuanțele de roșu burgund pana la rozuri intense, iarna această punem accentul pe buze. Iată o selecție din cele mai hot look-uri de pe podium!

Buze oranj bosumflate by Issey Miyake

Pentru această iarnă, ia în considerare nuanțele de oranj pentru ruj așa cum au fost prezentate în colecția lui Miyake pentru toamnă 2012. Adu un plus de culoare intr-un anotimp mohorât!

Roz Electric by Moschino Cheap & Chic

În timp ce roșul burgund și bordeaux-ul au dominat acest sezon, nu trebuie să renunți la roz și nuanțele de roz întrucât și ele au servit ca sursa de inspirație. Moschino Cheap & Chic aduce în colecția sa de toamnă 2012, rujuri în culori de roz electric ușor strălucitoare.

 

Buze de vampă by Alberta Ferretti

Misterioase și apetisante, buzele pictate cu roșu burgund sunt sexy, sofisticate și dau un efect proaspăt. În show-ul de modă pentru toamnă 2012, Alberta Ferretti ne propune această absolut seducătoare nuanță de ruj.

Ciocolațiu luxos by Etro

Nuanța bogată de maro ciocolatiu se află în top și nu are nici o legătura cu Hershey sau Godiva. Marourile închise pot fi o alternativă superbă la nuanțele de roșu închis și cele cu tentă  de vin. În prezentarea de modă Etro pentru toamnă 2012 regăsim această varianta de ruj reinventată.

Roșu aprins by Sportsmax

Nu subestima puterea unui ruj roșu aprins! Surse de inspirație poți găsi în colecția Sportsmax toamnă 2012, unde manechinele au defilat cu rujul roșu aprins pe buze. Este esențial să reții faptul că această nuanță de ruj este făcută să invoce starlete glamour hollywoodiene de altădata, precum Marilyn Monroe dar și doamne sofisticate asemeni lui Grace Kelly.

 

Sursa: THE FASHION SPOTPrevious Post

Rafturi de perete in stilul Mariei Yasko

Next Post

Talent în stare pură în exercițiile de design interior marca Pure Render

Te-ar putea interesa și


More Story

Rafturi de perete in stilul Mariei Yasko

Aruncând o singură privire fugară peste lucrările designerului Maria Yasko îndrăzneala și perfecțiunea care le definesc...