Facebook Pinterest Instagram

“Linii și cordoane”, cel mai recent proiect IMACULATURA, descrie linia vizuală, funcțională, rituală.

“Linii și cordoane”, cel mai recent proiect Imaculatura, descrie linia vizuală, funcțională, rituală. Asociază, compară, alternează linia grafică cu linia textilă, cordonul. Linia devine un cal, un munte, o mare. O coardă, o mânecă, un grad la karate.

“Linii și cordoane” a vrut să fie ceva simplu dar s-a complicat. Am început acum un an, tot în iunie. Procesul s-a extins, piesele s-au schimbat de multe ori și pe parcurs, un al doilea discurs s-a lipit de ideea inițială. Dincolo de formă estetică și obiectele expuse, ne intrebăm: cât de plictistor este un vernisaj?

Desenele și obiectele sunt însoțite de un personaj: un vizitator fictiv plictisit, stingher sau sătul de vernisaje. Alături de întrebarea la care vizitatorul real poate să răspundă în expoziție: tu te plictisești aici?

DA        NU

Expoziția “Linii și cordoane” poate fi vizitată până pe 18 iunie, în spațiul Mezanin. (Palatul Universul, Actor Ion Brezoianu 23-25).

Expoziție de desen și obiect.

Film în expoziție: “Attending a vernissage” cu Oana Tudoran (oanatudoran.com)

Imaculatura este un proiect interdiciplinar care generează obiecte artistice hibride, surprinzătoare, uneori funcționale și care nu ține cont de granițele imaginare dintre domenii.

“Linii și cordoane”.

“Linii și cordoane”.

 

“Linii și cordoane”, cel mai recent proiect IMACULATURA

foto: Roald Aron (foto expoziție) și Raluca Mărgescu (foto model)Previous Post

Pantofii Saigon Socialite 

Next Post

Art Fashion Fair | Material with Meaning

Te-ar putea interesa și


More Story

Pantofii Saigon Socialite 

“Îmi accept mortalitatea. Suntem efemeri, există o finalitate. Dacă suntem ignoranţi şi dizolvăm cultura, atunci...