Facebook Pinterest Instagram

Lansare Showroom Lia Aram

Brandul de haine Lia Aram, destinat în exclusivitate femeilor a avut inaugurarea showroom-ului pe data de 8 aprilie într-o locație cu iz interbelic de pe Căderea Bastiliei nr.49.

“Lia Aram este un nou brand de haine ce promovează imaginea unei Femei care își trăiește Stilul. Este o femeie care nu a uitat să-și asume feminitatea, în esența vulnerabilității sale, și-a armonizat simțul estetic cu propria-i frumusețe, singura cale pe care o urmează atunci când își alege hainele fiind fuziunea acestora cu limbajul propriului corp.

Lia Aram este o manieră de comunicare înnobilată de echilibrul energiilor, ideilor și intențiilor. Acest brand propune prin ținutele sale libertatea unei Femei care își asumă complexitatea, în toate valențele ei, atingând apogeul maturității emoționale, sociale, estetice, precum și efervescența celei care nu încetează să experimenteze limbaje, în drumul către Sine, îmbrățișându-și atuurile, fără a-și abandona lucrurile la care mai are de lucrat. ”

Atmosfera evenimentului a fost una caldă și plăcută, în care invitații (critici de artă și modă, bloggeri, artiști și prieteni) au savurat fiecare moment acompaniat de muzică live ( Dj Cosminuit & mr. Jack-  Narcis Axinte) și o serie de visuals by Gray cu povestea showroom-ului și a pieselor vestimentare destinate femeii Lia Aram.

lansare showroom lia aram

lansare showroom lia aram

lansare showroom lia aram

lansare showroom lia aramPrevious Post

Style Inspiration: Tipuri de pălării

Next Post

Brandul Pulse lansează prima colecție Fusion la BFW 2014

Te-ar putea interesa și


More Story

Style Inspiration: Tipuri de pălării

În trecut pălăria era un accesoriu nelipsit din garderoba unei doamne. Astăzi, pălăria reușește aproape de fiecare...