Facebook Pinterest Instagram

Kanye West și Kim Kardashian pe coperta revistei Vogue

Kanye West și Kim Kardashian poate unul dintre cele mai hot cupluri ale momentului, au apărut pe coperta ediției din aprilie a celebrei publicații de modă, Vogue!

„Este un vis devenit realitate! De abia mai pot respira de emoție!”, a declarat Kim Kardashian despre colaborarea cu revista Vogue. Fotografiile au fost realizate de faimoasa, Annie Leibovitz.

Deși gurile rele au speculat faptul că Mr. Kanye West i-ar fi sugerat Annei Wintour, s-o pună pe Kim pe coperta încă din 2013, aceasta a negat vehement într-o scrisoare deschisă.

Mai mult decât atât, Wintour a subliniat faptul că revista Vogue, are o tradiție în a promova momentele sau persoanele care reușesc să își lase amprenta atât de puternic, încât ne afectează și modifică felul în care privim lumea.

„Cred că vorbesc în numele tuturor atunci când zic că cei doi, Kim și Kanye joacă perfect acest rol.” a încheiat aceasta pentru presă.

Până când vom primi și noi o copie a mult discutatei ediții, vă lăsăm cu un behind the scenes de la ședința foto și câteva fotografii cu Kimye.

Voi ce părere aveți, sunteți sau nu de acord cu această asociere?

Sursă foto&video: highsnobiety, youtube.comPrevious Post

Ilustrații stylish pentru zodii

Next Post

Dita Von Teese începe turneul "Strip,Strip, Hooray!" în Dallas

Te-ar putea interesa și


More Story

Ilustrații stylish pentru zodii

Ryan Tandya este un artist din Indonezia, care se ocupă cu ilustrații și diferite instalații și proiecte de artă. De...