Facebook Pinterest Instagram

Jaguar Boutique creator de bijuterie se destăinuie

Jaguar Boutique înseamnă pasiune și dăruire, un concept despre frumusețea clasică!

15211_345394078970121_7448533713788177577_nCivilizația: Povestiți-ne un pic despre conceptul Jaguar Boutique și cine se află în spatele lui.

Jaguar Boutique: Conceptul a luat naștere anul trecut în octombrie din dorința de a veni în întâmpinarea femeii moderne pe care noi o vedem trecând cu lejeritate de la ținuta de birou la cea de cocktail. Stilul clasic-șic pe care îl promovăm inspiră atât tentație, seducție, senzualitate, cât și puritate și inocență. Toate aceste caracteristici creionează o apariție de neuitat.

În spatele cortinei suntem noi: Ioana și Andreea. Ne leagă o frumoasă prietenie încă de când eram copii, de pe vremea în care locuiam amîndouă în Târgoviște. Ioana a terminat Facultatea de Litere, Secția Comunicare și Relații Publice la Universitatea București iar Andreea a terminat Falcultatea de Electronică și Telecomunicații în cadrul Universității Politehnica București. Motivul care a stat la baza creării acestui concept a fost dorința de a fi altfel și de a avea bijuterii diferite de restul lumii.

C: Ce vă inspiră atunci când concepeți o bijuterie Jaguar Boutique?

J.B: Întotdeauna ne inspirăm din tendințele în materie de culori și texturi ale fiecărui sezon. Chiar dacă tendințele acestei primăveri promovate de Christian Dior sau Calvin Klein de a îmbina albul cu bejul sau Valentino care promovează nuanțele pastelate de bleu ciel, verde smarald, mov regal, caramiziu, portocaliu sau roz noi încercăm totdeauna să îmbinăm tendințele cu rafinamentul și bunul gust.

C: Vorbiți-ne un pic despre tehnica montării și execuției unui colier în stil Jaguar Boutique.

J.B: La început părea o joacă și ulterior acesta a fost motto-ul nostru: muncă văzută în spiritul jocului. Am încercat diverse maniere de execuție care de-a lungul timpului au fost modificate pentru a fi cât mai corespunzatoare stilului nostru. Atenția la detalii și modalitatea în care realizăm mixul de texturi și culori definesc munca pe care noi o facem zilnic.  

C: Aquamarine e cea mai nouă colecție a voastră. Cărui tip de femeie i se adresează colecția Aquamarine?

J.B: Fiecare piesă din această colecție a fost creată cu gândul la o vacanță romantică. În acest cadru orice femeie își dorește să se simtă specială. Colecția este dedicată tuturor femeilor care iubesc și care iși doresc să fie iubite.

Orice colier este potrivit atâta timp cât se mulează personalității și ținutei persoanei care îl poartă.

C: Ce tip de colier recomandați pentru sezonul cald 2014?

J.B: Recomandăm colierele în nuanțe pastel sau cu accente metalice. Cu toate acestea clientele noastre au fost foarte încântate și de colierele în nuanțe puternice sau neon. Orice colier este potrivit atâta timp cât se mulează personalității și ținutei persoanei care îl poartă.

Pentru a găsi modelul care vi se potrivește, puteți accesa pagina noastră de FB: www.facebook.com/jaguarboutique.

C: Pe cine admirați din zona de design de bijuterie?

J.B: Anamaria Dobraș este o tânără de numai 25 de ani din Oradea ale cărei creații fac vâlvă în America. Bijuteriile sale sunt realizate manual și sunt unicat. La fel ca noi, și ea a pornit totul dintr-o joacă. Acum crează bijuterii pentru femei și bărbați din întreaga lume. Pe noi ne inspiră!

C: Descrieți o zi obișnuită din atelierul Jaguar Boutique.

J.B: O zi obișnuită pornește întotdeauna prin documentare. Ne punem ideile pe hârtie și apoi ne gândim cum putem să le transpunem în realitate. Realizăm tipare, tăiem materiale și stabilim mixul de culori și mărgele. Zilnic dedicăm cel puțin 4-5 ore pasiunii noastre. Nu sunt puține zilele în care ne prinde dimineața, în special atunci când avem un număr mare de comenzi.

Ne punem ideile pe hârtie și apoi ne gândim cum putem să le transpunem în realitate.

C: Perle sau pietre semiprețioase?

J.B: Perle și pietre semiprețioase – tiparul și inspirația dictează selecția pe care o facem.

C: Colier  sau brățară statement?

J.B: Pentru că ambele variante ne plac în aceeași masură, nu ne putem decide. Prin urmare am hotărât să le creăm pe amândouă. 

C: Elizabeth Taylor sau Jackie O?

J.B: Elizabeth Taylor, Jackie O, Audrey Hepburn, Grace Kelly sau Marilyn Monroe reprezintă frumusețea clasică și senzualitatea pe care dorim să o transmitem prin creațiile noastre. Nu putem discuta despre aceste femei fără să aducem în discuție stilul lor: simplu, însă de o eleganță greu de egalat.

C: Bijuteria preferată?

J.B: Un colier dintr-un șirag de perle bej de Mallorca.

C: Dacă ar fi să alegeți o persoană publică de la noi să fie imaginea Jaguar Boutique, pe cine a-ți alege? Dar de peste hotare?

J.B: Principesa Margareta a Romaniei, Oana Cuzino sau Olivia Steer sunt, după părerea noastră, reprezentantele conceptului de frumusețe clasică pe care noi încercăm să îl promovăm. Ar fi o onoare pentru noi să alăturăm imaginea Jaguar Boutique cu aceste persoane publice. Dacă ne îndepărtăm de granițele țării le admirăm și ne regăsim în stilul Reginei Rania a Iornaniei, al Samanthei Cameron (soția prim-ministrului britanic James Cameron), Sheikha Mozah (soția emirului din Qatar) și nu în ultimul rând al lui Dorrit Mousaief, prima doamnă a Islandei care provine dintr-o familie veche de bijutieri.

C: Ce planuri de viitori aveți, cum vă vedeți peste cinci ani?

J.B: În acest moment dorința noastră este de a evolua și de a promova în România conceptul de frumusețe clasică. Pe termen mediu, de 3-5 ani, ne propunem să deschidem un mic atelier boutique de bijuterii în București, iar pe termen lung cu siguranță luăm în calcul varianta de a ne extinde și în capitalele modei.

 

 Previous Post

Miniserie NBC: Rosemary's Baby

Next Post

THROWBACK THURSDAY: Campanie Versace feat. Madonna by Steven Meisel

Te-ar putea interesa și


More Story

Miniserie NBC: Rosemary's Baby

Bazat pe romanul bestseller al lui Ira Levin din 1967, NBC vine cu o nouă adaptare a filmului "Rosemary's Baby"! Acțiunea...