Facebook Pinterest Instagram

Isaac Mizrahi lansează o linie de bijuterii

Corporația Xcel Brands Inc., cea care a achiziționat brandul Isaac Mizrahi în septembrie 2011 pentru fabuloasa sumă de 31.5 de milioane de dolari, a semnat un acord de licență cu Clover pentru a produce și a distribui o linie de bijuterii semnată de designer.

Mizrahi a declarat pentru WWD că nu este prima oară când lucrează la o linie de bijuterii:“ Am mai creat două colecții mici dar am lucrat mai mult cu diamante. Se întâmpla acum 15 ani și au avut succes…Contractul a fost valabil timp de trei sau patru ani. Era un contract mai mic iar prețurile erau mult mai piperate. Însă atunci era o altă lume, un moment diferit în timp. Acum, în materie de parteneriate am ajuns la concluzia că trebuie să te adaptezi cât mai bine ca mai apoi și cei din jurul tău să se poate adapta cerințelor tale.”

Colecția o să cuprindă, inele, brățări, coliere și cercei. Se vor folosi diamante, pietre semiprețioase (onix, opal roz, agate bleu, topaz) placate cu platină și aur de 18 karate. Prețurile variază între 200 și 1,500 de dolari, însă cele mai multe dintre piese se vor afla undeva între 300 și 700 de dolari.

“Culoarea întotdeauna a reprezentat un factor foarte important în creațile mele, poate că cea mai importantă parte”. De aici pornește motivația pentru întregul proces. Mi-am dorit să exprim îndrăzneala și calitatea bijuteriilor.”a adăugat Mizrahi.

Deși piesele au fost gândite ca un tot, Mizrahi este de părere că fiecare bijuterie în parte poate fi purtată și de una singură.

“ Fie că lansez o bijuterie couture de excepție în valoare de 25,000 de dolari sau un simplu element de 25 de dolari pentru QVC, până la urmă este vorba de valoarea obiectului” a încheiat designerul.

isaac-mizrahiisaac-mizrahiisaac-mizrahiisaac-mizrahiisaac-mizrahi

Sursă: WWD.COMPrevious Post

Primul hotel Lego

Next Post

Valentino Couture Primăvară 2013

Te-ar putea interesa și


More Story

Primul hotel Lego

Primul hotel Lego se va deschide pe data de 5 aprilie 2013 în Carisbad, California. Din motive evidente, hotelul o să fie construit...