Facebook Pinterest Instagram

Întâlniri culturale în grădina Dignitas- Inaugurarea serilor de film, muzică și idei

Joi, 30 iulie, ora 20:00, Fundația Dignitas în colaborare cu Asociaţia “Rădăcinile Neamului Românesc” organizează o seară culturală în aer liber, dedicată întâlnirilor incitante între arte, istorie și paradigme culturale.

fundatia-dignitas

În frumoasa gradină din strada Anton Pann nr. 21, invitatul serii, Iuri Floroiu, va prefața proiecția în premieră a documentarului realizat de A.R.N.R. “Horezu – istorie, legendă și tradiții”, care prezintă într-o viziune originală semne, simboluri, practici milenare pe meleagurile Olteniei.

Vor fi ivitati istorici, jurnaliști, publicul larg pasionat de istorie și de interpretarea, mai mult sau mai puțin convențională, a tradițiilor străvechi.
După proiecția filmului, vor urma intervenții ale invitaților. Seara va continua cu recitaluri de muzică folk, muzică clasică de inspirație folclorică și muzică tradițională.

În cadrul evenimentului, veți avea prilejul să vizitați un stand de artă decorativă de inspirație folclorică a artistului maramureșean Mircea Nechiță și expoziția deschisă la Galeria Dignitas până pe 15 august, a pictorului Murivale. De asemenea veți putea achiziționa și DVD-urile realizate de A.R.N.R în cadrul proiectului de film documentar.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Pentru rezervare, vă rugăm să ne contactați la mobil 0748-881337 sau la adresa de email office@fundatiadignitas.ro

Sursă: facebook

Sursă foto: facebook.comPrevious Post

Cum arată o nuntă în stil tradițional românesc

Next Post

Top 5 terase la înalțime din București pentru zile de vară

Te-ar putea interesa și


More Story

Cum arată o nuntă în stil tradițional românesc

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să faci o nuntă în stil tradițional românesc fară ballroom-uri, fântâni de ciocolată...