Facebook Pinterest Instagram

Idei de HalloweenI Costum de melc

Când vine vorba de sărbători, Halloween-ul râmâne în topul preferințelor noastre! Ce poate fi mai frumos decât să faci singur costumul de Halloween.

Ideea costumului de melc este una destul de simplă și ușor de pus în practică. Nu ai nevoie decât de multă hârtie mată de împachetat pentru confecționarea cochiliei.

costum de melc

costum de melc

Materiale necesare: hârtie maro mai grosă, rolă de hârtie, bentiță, 2 bureți rotunzi, fundă, pistol de lipit.

Pasul 1: Cochilia

Mototolește o mare bucată de hârtie apoi fă-o rulou și răsucește-o în așa fel încât să semene cu o cochilie. Repetă procedeul până ajungi la mărimea dorită. Folosește rola de hârtie pentru a fixa bucățile rulate apoi lipește-le cu pistolul de lipit.

Pasul 2

Mai fă încă o jumătate de cochilie și lipește-o cu prima. Decupează un pătrat din carton și fixează-l pe spatele cochiliei. Leagă-l cu fundă pentru a face un rucsac.

Pasul 3: Bentița cu coarne

Cornele le poți face foarte ușor tot din hârtia rămasă.  Alege două bucăți, sifonează-le și răsucește-le  bine până devin țepene. Aplică bureții în capăt apoi lipește-le de bentiță și gata costumul de melc!

instructiuni costum

costum de melc

Sursa foto: ohhappyday.com

 

 

 

 

 

 

 Previous Post

Street Inspiration| Fete pe biciclete

Next Post

Costume de HalloweenI Anna Wintour și prietenii

Te-ar putea interesa și


More Story

Street Inspiration| Fete pe biciclete

Deschidem un alt capitol de street inspiration și anume cel în care o fată și o bicicletă dau bine împreună! Ce poate...