Facebook Pinterest Instagram

Greșeli de frumusețe de evitat pe timp de iarnă

Iarna suntem tentați să ne petrecem timpul mai mult în casă decât afara. De ce să ne dăm jos din patul nostru cald, când plapuma este atât de primitoare, mai ales dimineața! Nu negăm faptul că în sezonul rece, este esențial să ne îngrijim cu atenție tenul, părul și corpul.

Enumerăm câteva dintre cele mai frecvente greșeli de frumusețe de evitat pe timp de iarnă și cum puteți să le remediați:

1. Nu uita să-ți îngrijești picioarele

Picioarele tale și cele ale lui Frodo n-ar trebui să aibă nimic în comun iarna asta. O soluție mai bună decât simplul ascuns în ciorapi groși și cizme sau ghete este să le hidratezi intens. Dăcă nu apucați să ajungeți la pedichiură măcar odată la câteva săptamâni, puteți și acasă să vă scufundați picioarele în apă caldă cu lapte pentru exfoliere și apoi să aplicați crema hrănitoare VICHY Podexine Crema Reparatoare.

crema picioare vichy

2. Nu exclude cosmeticele waterproof

Cine zice că rimelul rezistent la apă, se folosește doar vara? Noi susținem ideea că în sezonul rece, cosmeticele waterproof sunt indispensabile! Este adevărat că iarna ne confruntăm cu condiții meteo ceva mai dificile. Iar lucrul acesta nu face decât să ne pună bețe în roate atunci când vine vorba de machiaj. Fie că ninge ca în povești sau viscolește, machiajul nostru trebuie să fie unul impecabil. Am ales rimelul waterproof Lancome Hypnose Waterproof Custom Volume Mascara și creionul de ochi de la Revlon, Colorstay, pentru o privire intensa de durată.

rimel lancome         creion revlon

3. Evită dușurile lungi și fierbinți

Chiar dacă un duș fierbinte și lung pare a fi o idee foarte bună în zilele geroase, de fapt nu este! Apa fierbinte usucă foarte tare pielea. Încercați în schimb să stați mai puțin de 20 de minute sub duș sau folosiți apă călduță în locul celei fierbinți.

dus fierbinte

4. Nu face exces de bronzare la solar

Poate îți dorești și iarna un bronz frumos, însă ai mare grijă să eviți look-ul Jersey Shore, dacă nu-l cauți în mod special. Folosește loțiunile autobronzante cu moderație și nu abuza de orele petrecute la solar. Dacă totuși vei dori și câteva ședințe la solar, ai grijă să folosești înainte și după ședință creme puternic hidratante. Laptele hidratant autobronzant pentru față și corp de la Vichy Capital Soleil este o alegere potrivită!

lapte autobronzant vichy

5.  Nu uita de crema cu factor de protecție

Se poate să fie ger afară, dar asta nu înseamnă că soarele nu are nici un impact asupra tenului tau. Chiar dacă te-ai decis să ieși la o plimbare, preț de 30 de minute, ai grijă să îți protejezi pielea! Ca să simplificăm problema, noi am încercat crema cu factor de protecție Avene FP 40.

crema factor de protectie avene

 

6. Stilizarea părului fără să folosești un produs de protecție termică

Pe perioada iernii suntem forțați să folosim mult mai des foenul, plăcile de îndreptat părul sau ondulatorul. Așa că, este evident faptul că trebuie să ne protejăm pe cât se poate podoaba capilară. Pentru a hrăni firul de păr deteriorat sau uscat recomandăm spray-ul cu protecție termică Tony & Guy Iron It Heat Defence Spray.

spray protectie termica

Sursă foto: googleimagesPrevious Post

Perfume Review: J'Adore L'Absolu Dior pentru femei

Next Post

Coafura perfectă în ziua nunții

Te-ar putea interesa și


More Story

Perfume Review: J'Adore L'Absolu Dior pentru femei

Ediția de lux J'Adore L'Absolu de la Dior este lansată în noiembrie 2012. Superba sticluță de murano, creată de apreciatul...