Facebook Pinterest Instagram

Ghidul regulilor de dating din epoca victoriană cu Kate Beckinsale

Oricât de absurd ar părea, sfaturile de dating au existat dintotdeauna! Celebra publicație, Vanity Fair alături de Kate Beckinsale s-au distrat filmând un material în care povestesc cu umor despre eticheta perioadei victoriene.

Ghidul regulilor de dating din epoca victoriană cu Kate Beckinsale

Captură din Love and Friendship, cel mai recent film în care Kate Beckinsale, joacă în rolul unei văduve aristocrate care luptă pentru propia poziție în societatea vremii.

Vezi care erau regulile impuse de societate și cum trebuia să se prezinte o adevărată lady pentru a fi apreciată de un gentleman:

  1. O lady trebuie să stie să facă conversație dar să nu exagereze…
  2. Din momentul în care un viitor cuplu făcea cunoștință, familia celor doi obișnuia să le pună în față o lumânare pentru curtat. Acest aranjament le îngăduia amorezilor să se converseze până ce lumânarea atingea un anumit nivel al arderii.
  3. Un cuplu nu avea voie să aiba contact sexual, inocența celor doi fiind foarte importantă.
  4. La un dineu cu bufet, o lady nu se servește niciodată singură, aceasta spunându-i partenerului ce dorește pentru ca el să fie cel care îi aduce farfuria.
  5. O lady nu ar trebui să participe singură la un bal public și în nici un caz să se plimbe neînsoțită prin încăperile acestuia; de fapt nici o lady nu trebuie lasată fără companie.
  6. Atunci când o lady traversează strada, trebuie să își ridice rochia puțin deasupra gleznei. Dacă tânăra folosește ambele mâini, gestul este considerat vulgar întrucât gleznele vor fi descoperite prea mult.
  7. O cerere în căsătorie se face în persoană într-o manieră clară și folosind un limbaj precis pentru a nu crea confuzie cu privire la intenția gentlemanului.
  8. O cerere în căsătorie se mai poate face și în scris iar domnișoara are dreptul să refuze.

Sursă foto&video: youtube, www.curzonartificialeye.comPrevious Post

ROMANIAN DESIGN WEEK 2016

Next Post

BAND OF CREATORS CONCEPT STORE // Rochia-hit a verii

Te-ar putea interesa și


More Story

ROMANIAN DESIGN WEEK 2016

The Institute și ING Bank pregătesc cea de-a patra ediție a Romanian Design Week, unul dintre cele mai impresionante evenimente...