Facebook Pinterest Instagram

Ghid de Shopping: de unde să cumperi online

Dacă vrei să îți reînoiești garderoba și obișnuiești să comanzi online, iată câteva dintre cele mai cool magazine de peste hotare!

După un search intens făcut pe internet, am dat peste mai multe site-uri de shopping. Cu siguranță că ai auzit de câteva dintre ele, însă sper că am reușit să te surprind.

de unde sa cumperi online

Haide să începem!

1. Net-a-porter.com
Net-a-porter.com este poate cel mai de succes magazin online din lume. Faimos pentru serviciile de custom care impecabile și nu numai, Net-a-porter.com a fost înființat de Natalie Massenet. Aici poți să găsești aproape orice piesă de designer dar și produse de beauty de la branduri de top.

2.Luisaviaroma.com
Preferat pentru faptul că livrează gratuit inclusiv în România, Luisaviaroma este un site care promovează și vinde online unii dintre cei mai hot designeri din fashion. Luisaviaroma.com este pe piața de lux încă din 1930 iar astăzi are peste patru milioane de vizitatori online, în fiecare lună.

Ah și încă ceva, nu uita că în această perioadă au reduceri de până la 70 %!

3 Farfetch.com
Farfetch.com este o comunitate de boutique-uri online, cu un număr impresionant de peste 300 de branduri alese atent. Fondat în 2008 cu birouri în Londra, New York, Los Angeles, São Paulo și Porto, Farfetch este un promoter al diversității în materie de stil și viziune.

4. TheOUTNET.com

Cel mai fashionable magazin de outlet, The OUTNET a fost lansat în 2009 de NET-A-PORTER GROUP LTD. În fiecare luni, marți și joi ai parte de new arrivals și este locul perfect pentru a vână haine de designeri la prețuri mai accesibile!

5. Mytheresa.com

My Theresa este mult mai mult decât un magazin online cu produse de lux. Echipa My Theresa oferă sfaturi de styling & fashion. Oficial lansat în 2006, puteți găsi pe mytheresa.com mai mult de 180 de designeri internaționali precum: Balenciaga, Saint Laurent sau Valentino.

6. MATCHESFASHION.COM

MATCHESFASHION.COM este destinația perfectă a brandurilor de lux online. Cu o experiență de peste 20 de ani în materie de luxury fashion și cu un total de 11 magazine superbe în cartiere stylish din Londra, MATCHESFASHION.COM se mândrește cu o lista impresionantă de designeri consacrați.

7.Thecorner.com

Promovând un amestec ideal de îndrăzneală și eleganță, conceptul The Corner este de fapt un mini magazin mixat cu o platformă creativă. Cum funcționează mai exact? Brandurile își lansează noile piese alături de un conținut multimedia transformând thecorner.com într-un medium interactiv care oferă cumpărătorului o abordare neașteptată asupra modei.

8. STYLEBOP.COM

Înființat de frații, Mario și Thorsten Eimuth în 2004, retailerul de luxury fashion STYLEBOP.com se află și el în topul celor mai populare destinații de shopping online. Site-ul oferă o selecție largă womenswear & menswear dar și de accesorii.

Sursă fot&video: www.v-for-visala.com, youtube.comPrevious Post

Ilustrații alb-negru by Angie Iver

Next Post

Tribut adus în memoria lui Robin Williams

Te-ar putea interesa și


More Story

Ilustrații alb-negru by Angie Iver

Ilustrații de Angie Iver, o artistă din Düsseldorf. Descoperă și alte lucrări ale sale aici! Sursă...