Facebook Pinterest Instagram

Ghid de cadouri 2014 pentru bărbați

Dacă bărbatul din viața ta, este pretențios atunci când vine vorba de cadouri, înseamnă că ai nevoie de un pic de ajutor. Și ce poate să fie mai la îndemână decât un ghid de cadouri practice dar și ceva mai deosebite pentru tipul tău!

ghid de cadouri

1. Coș picnic 2 persoane, Erset – 490,00 lei

Acest coș de picnic de 2 persoane, din salcie, lucrat manual, a fost conceput pentru elita picnicului. De ce? Pentru că acest coș de picnic pe cât de stilat, este și atât de funcțional și elegant. Coșul de picnic include: 2 pahare de sticlă, 2 farfurii din ceramică, 1 deschizător de sticle, 2 servețele din bumbac, 2 seturi tacâmuri într-o husă de bumbac separată.

Disponibil pe ilux.ro

2. Barometru mecanic cu agățătoare – London Clock – 295,00 lei

Barometrul mecanic cu agățătoare marca London Clock este un cadou specializat destinat celor pasionați de măsurători, fizică și bărbaților meteo sensibili. Un barometru indică presiunea atmosferică ce acționează asupra unei cutiuțe metalice elastice cu pereți subțiri, cu o gaură mică. La micșorarea presiunii atmosferice cutiuța se lărgeste, iar la mărirea ei — se contractă, acționând asupra unui arc. Deseori, în barometrele mecanice se găsesc până la zece cutiuțe metalice, legate una cu alta, care, la schimbarea valorii presiunii atmosferice, mișcă un indicator pe circumferința gradată.

Disponibil pe ilux.ro

3. Set pentru bărbierit Truefitt & Hill Regency Collection – 899 lei

Seturile de bărbierit Truefitt&Hill din colecția Regency cu bol sunt un element deosebit din recuzita oricărui domn respectabil.

Disponibil pe myman.ro

4. Pușculiță argintată, Locomotivă – 125 lei

Surprinde copilul de orice vârstă cu o pusculiță argintată Locomotiva, marca Zilverstad, care să-i sprijine în dorința de a deveni bogați, visul oricărui om.

Disponibil pe ilux.ro

5. Port visit card Ambasador- 320 lei

Având un design inovativ, acest port visit card vorbește despre profesionalismul tău. Poate susține până la 15 cărți de vizită.

Disponibil pe ilux.ro

6. STAR WARS: THE COMPLETE SAGA (EPISODES I-VI) – 279,99 lei

Colecția dispune de numeroase scene tăiate, documente noi și o secțiune de parodii Star Wars care au apărut pe parcursul ultimelor 3 decenii. Pe discuri mai sunt incluse documentare vechi, comentarii audio, moment și interviuri inedite și multe altele.

Disponibil pe emag.ro

7. Pinot Noir Murfatlar 1986- 95 lei

Vin vechi românesc de vinotecă, Pinot Noir Murfatlar, recolta 1986. Un an recunoscut ca fiind un an foarte bun pentru producția de vin din România.

Disponibil pe myman.ro

Sursă foto: emag.com, ilux.ro, myman.ro, googleimagesPrevious Post

Christian Dior Pre-Fall 2015

Next Post

Căsuțe din lemn cu acoperiș înalt

Te-ar putea interesa și


More Story

Christian Dior Pre-Fall 2015

Cunoscătorii istoriei casei Dior recunosc frumoasa legătură dintre faimosul brand și Japonia. Pasionat de cultura japoneză...