Facebook Pinterest Instagram

A fost odată ca niciodată…Chanel J12 White Moonphase

Chanel a lansat un clip de promovare de-a dreptul hipnotizant, pentru noul ceas J12 White Moonphase. Un tărâm de basm, cu fulgi de nea, trenuri cu aburi, armăsari albi ca laptele și bărci cu pânze toate într-un drum fermecat spre lună!

Brandul de lux subliniază pasiunea lui Coco Chanel pentru zodiac reinterpretând fazele lunii. Ceasul J12 a avut până acum versiuni cu cronograf sau timp dual. Însă de această dată Chanel se întoarce la o abordare tradițională a orologeriei.

Astfel în dreptul orei 6 avem un disc cu 4 faze ale lunii (lună plină, lună nouă, primul pătrar, ultimul pătrar) cu un arătător șerpuit în centru ce indică pe rând ipostazele lunii.

Mecanismul ceasului este unul de lux, cu un calibru automatic de tip Dubois-Dépraz. Modelul Chanel J12 este disponibil în carcasă din ceramică negră și albă cu diamante risipite pe cadran, brățară sau lunetă.

Deși au trecut zece ani de la prima lansare a ceasului J12, anul acesta se află cu desăvârșire printre stelele de pe cer!

J12 Moonphase

Sursă foto&video: chanel.com, vimeo,google imagesPrevious Post

Stil vestimentar: Scott Disick

Next Post

Ferrari 250 GTO: cea mai scumpă mașină din lume

Te-ar putea interesa și


More Story

Stil vestimentar: Scott Disick

Scott Disick s-a născut pe data de 26 mai în Eastport Long Island, New York. Actor și model, Scott este una dintre cele...