Facebook Pinterest Instagram

Fii sufletul petrecerii de Crăciun

Petrecerile tematice de la birou sunt considerate mai puțin potrivite pentru etalarea unor machiaje strălucitoare și extravagante, însă cum poți altfel să fi în ton cu spiritul Crăciunului?

Iată două idei de înfrumusețare care te vor scoate în evidență prin originalitate și simțul umorului la petrecerea de Crăciun.

Coc Rudolf – Renul cu nasul roșu

Iată cum îți poți face singură, coafura stil Renul Rudolf:

Trebuie să începi cu un coc simplu, prins în câteva ace de păr sau agrafe. Ai nevoie în continuare de următoarele: șnururi modelatoare pentru păr, ace de păr, ochi mari bulbucați sau poți să îi desenezi chiar tu pe o bucată de carton, un ciucure roșu si câteva bucățele de fetru.

Folosește șnururile modelatoare pentru a face două coarne mici de ren.

Acum adaugă ochii mari și ciucurele la acele de păr în așa fel încat să stea fix în păr. Taie bucăți mici rotunde din fetru pentru partea din spate. Fixează bucățica decupată din fetru pe acul de păr. Lipește cu lipici sau cu un adeziv puternic ciucurele si ochii desenați de bucațile din fetru.

Vezi in imaginile de jos:

Asamblare coc cu ren pasul 3

„Ingredientele” necesare pentru cocul Rudolf

După ce ai asamblat toate piesele pentru ren este momentul să le pui în păr. Coarnele de ren se fixeaza în partea de sus a cocului.

Poze elemente asamblare coc cu ren pentru petrecerea de Craciun

Cocul Rudolf, pregătit

Adaugă ochii și apoi ciucurele roșu pentru nas in mijlocul cocului, și gata! Asta a fost tot, o coafură simplă și simpatică de Crăciun!

Cocul Rudolf finalizat

Cocul Rudolf, admirat din spate

Exemplu inedit de manichiură pentru petrecerea de CrăciunManichiura inspirată din imprimeurile de Crăciun

Iată un exemplu inedit de pictură pe unghii, realizat într-un stil complex și totodată elegant. TrecI la treabă și desenează modele în stil Fair Isle.

Ei, ce părere ai despre aceste idei haioase de înfrumusețare pentru petrecerea de Crăciun?

Sursa: GLAMOUR.COMPrevious Post

Perfume review: Fendi, Fan di Fendi Extreme

Next Post

Stil vestimentar Kristen Stewart
More Story

Perfume review: Fendi, Fan di Fendi Extreme

Casa Fendi a revenit în piața parfumurilor cu Fan di Fendi, după o pauză de cinci ani, între 2005 și 2010. Apa de toaletă...