Facebook Pinterest Instagram

Festivalul Jazz’n Foisor la cea de-a doua ediţie

„Jazz’n Foișor”, festival ajuns la a doua ediție, se va desfășura în luna august în trei parcuri din București: Herăstrău, Cișmigiu și Kiseleff.

Foișoarele din cele trei parcuri menționate vor găzdui câte un concert de jazz. Astfel, pe 10, 17 și 24 august iubitorii acestui gen muzical sunt invitați sa petreaca o seară de pop-jazz. Artistul principal al festivalului va fi Aylin Cadîr.

Jazz in foisor

„Jazz’n Foișor” este un proiect cultural al cărui scop este acela de a readuce jazz-ul în atenția publicului bucureștean, dar și de a le oferi acestora o alternativă de petrecere a timpului liber. Aylin Cadîr va fi artistul principal care, alături de band-ul The Lucky Charms, va aduce publicului câteva dintre cele mai apreciate piese de pop-jazz din repertoriul său. Totodată, pe scena festivalului va urca și Breeze, o trupă care s-a remarcat prin piesele lor în care regăsim puternice influențe din muzica braziliană.

Proiectul „Jazz în foișor” reprezintă o manifestare a muzicii de calitate într-un cadru verde, relaxant și deschis publicului de toate vârstele. Acesta se află la cea de a doua ediție, prima având loc în vara anului trecut. Intrarea publicului este liberă.

Despre Aylin Cadîr

Aylin Cadîr este o cunoscută cântăreață și actriță din România, care s-a lansat pe piața muzicală în anul 2008. Artista este una dintre puținele cântărețe din țara noastră care abordează stilul muzical jazz, ea lansând primul său album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, în anul 2013. Tot în 2013, Aylin a format și propria sa trupă de instrumentiști, The Lucky Charms.

Albumul „Cloud” a fost extrem de apreciat, atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, piesele artistei regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.

Despre Breeze

Echipa de profesionişti cu peste 15 ani de experienţă în showbiz şi muzică instrumentală de calitate, Breeze s-a făcut remarcată datorită perspectivei noi pe care a adus-o stilului muzical Bossa Nova, pe care îl promovează în ţara noastră. Cunoscut şi sub numele de “the Brazilian music that seduced the world”, stilul Bossa Nova are marele merit de a transpune publicul într-o atmosferă unică şi emoţionantă. Ritmicitatea muzicii braziliene şi sunetele delicate ale jazzului clasic devin, în mâinile muzicienilor de la Breeze, adevarate opere de artă.

Sursă: comunicat de presă prPrevious Post

Best Cat Eye Make-Up Tutorial by Charlotte Tilbury

Next Post

Home Design: Casa din Andaluzia

Te-ar putea interesa și


More Story

Best Cat Eye Make-Up Tutorial by Charlotte Tilbury

Astăzi vă prezentăm un make-up tutorial executat de Charlotte Tilbury și anume faimosul machiaj cat eye! În clip, Charlotte...