Facebook Pinterest Instagram

Feed my poetry by Camila Guerreiro @NeoGalateca

Miercuri, 22 aprilie, incepand cu ora 19:00, Neogalateca gazduieste vernisajul expozitiei ”Hraneste-mi poezia”, al artistei vizuale Camila Guerreiro. Proiectul este primul de acest fel organizat de Freya Art.

Vernisajul expoziției ”Hrănește-mi poezia” al artistei Camila Guerreiro

Nascuta in São Paulo cu 32 de ani in urma, Camila Guerreiro nu este doar un fotograf, ci mai degraba un poet ce-si aseaza cuvintele pe film si rosteste gandurile prin imagine si culoare. Isi gaseste inspiratia in paginile cartilor preferate, in povesti si in oameni.

” Cred ca oamenii sunt in majoritatea timpului pierduti si singuri. Mergem pe strazi ca orbii, nu ne uitam in jur, nu mai simtim nimic. Ne-am obisnuit sa vedem suferinta si tristetea si nu ne mai socheaza nimic. Problema este ca trebuie sa vedem, pentru ca daca inchidem ochii la ceea ce e urat, ii inchidem si la ce e frumos. Trebuie sa simtim durerea pentru a schimba lucrurile. Trebuie sa iesim din aceasta stare de “amorteala.” (Camila Guerreiro)

„Hraneste-mi poezia” este mai mult decat o expozitie de fotografie; este o colectie de versuri culese din oameni, povesti si bucati izolate de viata. Este legatura artistei cu muzele ei pentru ca aici privitorul nu este pasiv, ci reprezinta o piesa din puzzle, facand el insusi parte din constructia creatiilor viitoare.

Vernisajul expoziției ”Hrănește-mi poezia” al artistei Camila Guerreiro
„Pentru mine este mai rau  sa nu simt. Vreau ca oamenii sa simta, cel putin privind la fotografiile mele, si pot doar spera ca aceasta sa-i tina treji pentru o perioada. Vreau ca oamenii sa vada ca este in regula daca esti putin altfel, ciudat. Asa ca stau in pat, beau un pahar de vin si ma gandesc asupra lucrurilor pe care le vad. E ca si cum ai lua cina cu tot ce ai invatat si cu toti oamenii pe care i-ai vazut. ” (Camila Guerreiro)

Vernisajul expoziției ”Hrănește-mi poezia” al artistei Camila Guerreiro

Vernisajul ”Hraneste-mi poezia” marcheaza lansarea Freya Art, divizie a agentiei de publicitate Freya Productions.
”Freya Art este despre frumos si lucrurile care fac lumea mai frumoasa, oamenii mai buni. Ne dorim sa protejam tot ceea ce inseamna arta si sa aratam publicului larg cat mai multe dintre aceste lucrari si oamenii care le creaza. Vom promova atat artisti romani, cat si internationali, pentru a duce mai departe lucrurile care fac intreaga lume mai buna, indiferent daca vorbim despre fotografie, pictura, sculptura, desen, muzica sau literatura. ” (Anca Parvulescu, CEO Freya Productions)

Vernisajul expoziției ”Hrănește-mi poezia” al artistei Camila Guerreiro

Sursa: freyaproductions

Sursa foto: facebook/camilaguerreiroPrevious Post

Sessùn Primăvară 2015

Next Post

Sfaturi pentru un dormitor de vis

Te-ar putea interesa și


More Story

Sessùn Primăvară 2015

Brandul francez, Sessùn  propune piese esențiale pentru sezonul cald 2015! Iată cum o să arate femeia Sessùn: Sursă...