Facebook Pinterest Instagram

Fashion tips: Cum să porți ghetele până la gleznă

Ghetele până la gleznă, sunt printre cele mai importante accesorii ale acestei toamne!

E drept că ghetele sau cizmele până la gleznă pot fi casual, elegante sau edgy de aceea este important să alegi modelul potrivit. Alt factor care trebuie luat în calcul atunci când vrei să porți o pereche de cizme scurte, este acela legat de silueta ta. Ai grijă, pentru că ghetele până la gleznă te pot face să pari mai scundă decât ești sau daca ai picioarele lungi și subțiri, să îți exagereze această trăsătură.

Iată ce te sfătuim să alegi în funcție de tipul tău de conformație:
Mignonă și zveltă

Dacă ești mignonă și ai un trup tras prin inel, atunci e bine să mergi pe un model cu un pic de toc și o cizmă care îți îmbracă toată glezna. Ghetele cu model care descoperă cât mai mult din gleznă, au dezavantajul de a-ți scurta picioarele. Pentru o abordare stylish te poți inspira din alegerile lui Kate Moss!

Mignonă cu forme

Să îți intuiești stilul personal și să-l adaptezi cizmelor scurte, este un talent. Pentru un trup cu forme îți sugerăm să alegi un model cu vârful ascuțit pentru a-ți da un efect de alungire al siluetei. Îmbină fuste în A (care se opresc exact inainte de genunchi) și evită rochiile prea lungi cu acest tip de gheată.

Înaltă cu forme

O femeie care este înaltă și are forme, nu trebuie să își facă grijă în departamentul înălțime însă trebuie să aibă grijă la cât de gros poate părea piciorul. Evită să porți ghete până la gleznă cu manșetă, lanțuri sau alte detalii care atrag atenția asupra gambei. Pantalonii capri sau blugii cu linie conică merg de minune cu modele simple de cizme scurte. La fel de bine poate arăta și o rochie semi voluminoasă sau o tunică lungă cu dres negru mat.

 Înaltă și zveltă

Dacă ești înaltă și ai măsurile unui manechin, nu trebuie să te strofoci foarte tare. Opțiunile pentru alegerea unei perechi de cizme scurte sunt fără modestie, nelimitate. Însă și libertatea asta vine cu un preț, atenție la combinarea pieselor vestimentare. Lungimile peste genunchi nu dau întotdeauna bine.

ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna ghetele pana la glezna

Sursă foto&video: pinterest.com, googleimages, youtube.comPrevious Post

Paris Fahion Week: Aganovich Primăvară 2015 Ready-to-Wear

Next Post

Kinofest 2014, editia a VIII-a

Te-ar putea interesa și


More Story

Paris Fahion Week: Aganovich Primăvară 2015 Ready-to-Wear

Cei doi designeri ai brandului francez, Aganovich, Nana Aganovich și Brooke Taylor au prezentat pe podiumul din Paris cea mai recentă...