Facebook Pinterest Instagram

Fashion clips by Simone Yang

Simone Yang este un producător video, multi talentat din industria modei, faimos pentru colaborările sale cu branduri precum Louis Vuitton,  A.Testoni, AnnaritaN, ComeForBreakfast, Icon Magazine, Elle UK, RKDenim și Veronica Spadaro Couture!

Originar din Italia (din apropierea Lacului Como), în adolescență, Simone a cochetat cu muzica, oraganizând festivale de muzică și cântând la chitară. Imediat după liceu, artistul se îmbarcă în câteva călătorii prin Europa și Africa unde acumulează experiență ca DJ. Hotărât să activeze în zona de artă, Simone se întoarce în Milano unde obține o diplomă în Comunicare Teatru & Cinema. Urmează inscrierea la  o școală de documentare și contribuții în cadrul radioului, Life-Gate.
După multe călătorii în lung și în lat, Simone Yang a lucrat alături de maeștrii internaționali precum, Marc Foster, José Mojica Marins, Edward Rozzo și Feira Chios. Toate aceste experiențe au contribuit la dezvoltarea simțului său artistic ce combină dinamismul cu muzica și frumosul într-o poveste coerentă.
Vă invităm să urmăriți câteva dintre cele mai captivante clipuri de fashion realizate de Simone Yang:

 

Buenos Aires to Milan


Sursă foto&video: http://www.simoneyang.com http://cargocollective.com/yangPrevious Post

De vorbă cu fotograful Quentin Saunier

Next Post

Mariano Di Vaio un brand de milioane

Te-ar putea interesa și


More Story

De vorbă cu fotograful Quentin Saunier

Când privești pentru prima oară o fotografie de  Quentin Saunier, cu siguranță nu o vei uita prea curând. Fotografiile...