Facebook Pinterest Instagram

Expoziție de bijuterii contemporane la Muzeul de Design din Londra

Renumit pentru expozițiile sale neconvenționale, Muzeul de Design din Londra aduce laolaltă aproape 200 de piese de bijuterii din întreaga lume.

Unexpected Pleasures, așa cum a fost intitulată expoziția, celebrează munca unor bijutieri contemporani care contestă convențiile nescrise în designul de bijuterie, reușind să șlefuiască într-o manieră excepțională fabuloase modele avangardiste.

Designerul de bijuterie și curatorul acestei expoziții, Dr. Susan Cohn, explică cum Unexpected Pleasures reprezintă mai degrabă un studiu despre bijuteria contemporană. Lucrările expuse ating mai multe teme precum: Worn Out (bucuria experienței de a purta bijuterii),  Linking Links (felul în care este exprimat înțelesul și firul narativ al unei bijuterii) și A Fine Line (esența originiilor bijuteriei contemporane în zilele noastre, și ideile cheie în mișcarea contemporană).

Unexpected Pleasures este prima expoziție din cadrul Muzeului de Design dedicată în totalitate designului de bijuterie,” declară Nina Due, șef de expoziții la Muzeul de Design. ” Bijuteriile expuse au fost create având în spate povești solide și sperăm ca show-ul să-l facă pe vizitator să-și pună întrebări cu privire la ce înseamnă o bijuterie și la conștientizarea felului în care un ornament te reprezintă ca individ.” încheie Nina Due.

În cadrul acestei expoziții aveți ocazia să vedeți creațiile unor designeri remarcabili atât din UK cât și din toată lumea. Printre ei se numără: Wendy Ramshaw, cunoscută pentru modele sale geometrice, complexe, Hans Stofer cu bijuteriile din sârmă încâlcită, Gijs Bakker și Dorothea Pruhl cu piesele sale delicate dar abstracte.Previous Post

Stil vestimentar Candice Lake

Next Post

Cum să accesorizezi un guler de blană
More Story

Stil vestimentar Candice Lake

Fost model, Candice Lake s-a născut în Australia iar actualmente este stabilită în Londra. Blogeriță și fotograf de succes...