Facebook Pinterest Instagram

Esențiale pentru o petrecere englezească cu ceai

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să dai o petrecere englezească cu ceai? Noi da! Și ce poate fi mai liniștitor decât să iei ceaiul alături de prieteni într-un decor scos dintr-un roman englezesc.

Imaginează-ți o masă lungă cu nenumărate feluri de mancare și dulciuri iar în mijloc, un ceainic plin cu ceai fierbinte și puternic aromat. Pentru englezi, servirea ceaiului înseamnă mult mai mult decât un simplu moment de relaxare. Deseori se transformă într-un eveniment în toată regula.

Iată câteva esențiale pentru o petrecere englezească cu ceai reușită:

Pentru început alege un set de cești din porțelan pentru a potența aroma ceaiului. Lingurițele trebuie să fie mici si elegante preferabil din metale prețioase. De pe masă nu trebuie să lipsească farfuriuțele festive pentru servirea fursecurilor și a altor preparate englezești. Vasele speciale pentru zahăr și lapte sunt și ele necesare.

petrecere englezeasca

petrecere englezeasca

petrecere englezeasca

Aranjarea mesei este extrem de importantă, optează pentru o față de masă elegantă cu servețele asortate și un aranjament floral de bun gust!

În ceea ce privește tipul de ceai nu uita să alegi frunze de calitate de ceai. Printre cele mai populare soiuri se numără: Darjeeling, Earl Grey, English Rose, Orange Pekoe, Imperial Gunpowder, Assam și Lapsang Souchong.

petrecere englezeasca

petrecere englezeasca

petrecere englezeasca

petrecere englezeasca

Sursă foto: pinterest.com, thewalkupblog.com

 

 Previous Post

Tutorial: Cum să îți imprimi jacheta cu desene botanice

Next Post

Delpozo Primăvară 2014 | Săptămâna Modei de la New York

Te-ar putea interesa și


More Story

Tutorial: Cum să îți imprimi jacheta cu desene botanice

Imprimeurile botanice sunt extrem de chic! Să ne aducem aminte de colecția lui Stella McCartney pentru primăvară din 2011...