Facebook Pinterest Instagram

Dolce & Gabbana îi aduce tribut Sophiei Loren cu rujul Sophia Loren N°1

Starul de cinema internațional, Sophia Loren în vârsta de 81 de ani are propriul său ruj, Sophia Loren N°1 creat sub formă de tribut de Dolce & Gabbana!

sophia loren ruj dolce gabbana

Sophia Loren N°1 este felul nostru de a spune, ‘Mulțumim, Sophia!'” au declarat designerii Domenico Dolce și Stefano Gabbana în comunicatul de presă.

„Îi mulțumim pentru frumusețe sa, pentru faptul că e adorată în întreaga lume, pentru că este un icon al marelui ecran și al frumuseții italienești. Pentru noi a fost o sursă constantă de inspirație iar astăzi o sărbătorim, oferindu-i cadou propriul său ruj.”

Despre ruj:

Sophia Loren N°1 face parte din familia de rujuri Dolce&Gabbana, adică este un ruj cremos și frumos parfumat. Culoarea îl face cu adevărat unic: o nuanță deschisă de cireașă creat de designeri alături de  Sophia Loren. Vorbește despre stilul inconfundabil al celebrei actrițe și a fost special creat pentru a scoate în evidență pigmentul buzelor sale. Nuanța este „varianta sa de roșu”.

Sophia Loren N°1, vine cu semnătura Sophiei pe capacul rujului.

sophia loren ruj dolce gabbanaSophia Loren N° 1

Sursă foto&video: youtube.com, swide.com, www.dolcegabbana.comPrevious Post

Mourning Glory: Natalie Westling by Inez & Vinoodh pentru revista W septembrie 2015

Next Post

Designerul român Ioana Ciolacu este marele câștigător al Festivalului de Film de Modă de la Miami

Te-ar putea interesa și


More Story

Mourning Glory: Natalie Westling by Inez & Vinoodh pentru revista W septembrie 2015

Model: Natalie Westling Foto: inez & vinoodh StIlist: Edward Enninful Hairstyle: Soichi Inagaki Make-up: Dick Page Manichiură:...