Facebook Pinterest Instagram

Diesel Spring Summer 2015, beachwear

Atitudinea Diesel se poartă peste tot, inclusiv la plajă, cu noile costume de baie. Materialele smart şi modelele provocatoare sunt accesoriile perfecte pentru o vară rebelă.

DIESEL-BEACHWEAR

Costumele de baie pentru femei sunt gândite astfel încât să flateze orice tip de corp. Pentru că femeia Diesel este complexă şi ştie să se facă remarcată indiferent de context, piesele au inserţii strălucitoare sau mate, cu ţinte fin aplicate sau ce imită pielea, ori clasicele deux pieces simple, dar cu acelaşi ADN Diesel vizibil în fiecare fibră şi în fiecare cusătura.

Fiind un spirit liber şi creativ, femeia Diesel poate achiziţiona produsele separat şi le poate utiliza în diverse combinaţii.

DIESEL-BEACHWEAR

Băbatul Diesel poate alege clasicul şort scurt, ori în lungimi diferite, până la bermudele deasupra genunchilor. ADN-ul Diesel se regăseşte în tropical print, materiale ce imită pielea sau în iconicul cap punk.

DIESEL-MEN

Pentru a întregi peisajul de vară, prosoapele Diesel spun mării poveşti despre spirite libere şi cool.

PROSOP-DIESEL

Colecţia de lenjerie intimă pentru femei este definită prin atitudine: mixul de decupaje sexy, imprimeuri bold şi senzaţie de a doua piele transformă piesele Diesel în „your dirty little secret”. Lenjeria pentru bărbaţi este caracterizată de o atitudine fun, arma lor ce nu dă greş niciodată. Clasicii boxeri sunt reinterpretaţi cu printuri diverse, iar cromatica merge de la simplu la printuri bicolore sau complexe, viu colorate.

UNDERWEAR-DIESELPrevious Post

Cele mai frumoase ținute din cadrul Galei AMFAR @ Cannes

Next Post

Beauty Inspiration: Coafuri Afro

Te-ar putea interesa și


More Story

Cele mai frumoase ținute din cadrul Galei AMFAR @ Cannes

Printre nenumăratele evenimente importante găzduite de Cannes, Gala AMFAR este una dintre cele mai elegante ceremonii caritabile,...