Facebook Pinterest Instagram

Despre stil cu Audrey Tatou

Actrița de origine franceză, Audrey Tautou nu a fost întotdeauna în centrul atenției atunci când vine vorba de fashion. Însă după rolul magnific pe care l-a făcut în „Coco Before Chanel” și după ce a fost numită fața faimosului brand Chanel, Audrey a fost adoptată cu brațele deschise de către lumea modei!

Pentru șarmanta actriță, stilul stă în subtilități, linii cu aspect mătăsos, ținute ideale alb-negru și stăpânirea unui look băiețesco feminin îmbinat cu un strop de sofisticare lejeră. Comparată cu Audrey Hepburn, starul din comedia romantică Amélie, ne vorbește despre stil într-un interviu acordat pentru standard.co.uk.

Despre cum a fost s-o joace pe Coco Chanel și moda în anii ’80:
În Londra poți fi excentric și nimeni nu te privește ca pe un extraterestru. Parizienii sunt foarte tradiționali.

După ce am filmat Amélie, am petrecut incognito o lună în Londra pentru că filmul nu se lansase încă. Recent am descoperit cardul de călătorie din perioada aceea și aveam părul la fel ca Amélie.

Mi-a plăcut scena de final de pe catwalk din Coco Before Chanel. Filmam pe scările Casei Chanel, manechinele purtau creații originale Chanel iar în public se aflau croitorese care au cunoscut-o pe Coco.

Întotdeauna am simțit o asemănare cu Coco Chanel. S-a născut în aceași regiune a Franței ca și mine, așa că știam câte ceva despre viața ei dinainte s-o joc în film.

Nu ai cum să riști să arăți rău când porți o jachetă scurtă și o pereche de blugi. Este ținuta perfectă.

Când eram mică nu arătam ca o prințesă. Îmi făceam singură hainele — Eram extrem de mândră de o fustă din lână de iarnă în formă de A.

Obișnuiam să-mi cos singură costumele de teatru cu bunica mea. În ultimul meu spectacolul de la școala de teatru, am fost o pasăre mică, așa că am decorat un tutu cu pene și am desenat pe dresuri, frunze și crengi iar pe umeri am avut pene atașate.

Cea mai nefericită perioadă în materie de fashion a fost cea din anii 1980. Bluzele cu pernițe pentru umeri și mânecile fluture ar trebui să fie ilegale.

Îmi plac hainele din anii 1950. Linia taliei din acea perioadă este extrem de feminină.

Încerc să păstrez câte ceva din fiecare film pe care îl fac. Din Amélie, am păstrat binoclul cu care mă uitam la vecini. Însă nu îmi spionezi adevărații vecini cu binoclul.

Am păstrat pantofii Bambi by JCDC pe care i-am purtat în cel mai recent film, Mood Indigo. Pe fiecare deget e desenat un nas negru și urechi pe laterale.

Chiar și atunci când am fost fața Chanel No 5 nu am vrut să semnez un contract care să mă forțeze să port doar brandul pe care îl reprezint. Ca actriță trebuie să te dezvălui cu moderație și să rămâi originală.

Sursă foto&video: youtube.com, googleimages, standard.co.uk, pinterest.com

 Previous Post

Home Design: Casa din Andaluzia

Next Post

Cum să porți blugii patchwork

Te-ar putea interesa și


More Story

Home Design: Casa din Andaluzia

Fiecare dintre noi a visat măcar o dată la o casă de vacanţă! Unde mai exact? Clar într-o destinaţie de revistă!...