Facebook Pinterest Instagram

Designerul Rozalia Bot și Colecția Sin City

Rozalia Bot este un designer bihorean ale cărei creații exprimă eleganță seducătoare prin ținute spectaculoase punând un accent deosebit pe tradiție prin broderia florală, multicoloră, realizată manual, broderie ce a devenit semnătura de unicitate a designerului.

Rozalia Bot, designerul ce a cucerit piața națională și-a prezentat cea mai nouă colecție în cadrul Feeric Fashion Days – cel mai important festival de modă din Balcani atât la Sibiu, cât și la Alba Iulia.

Colecția Sin City este compusă din 14 piese ce poartă amprenta designerului prin broderiile realizate manual din fir de mătase, o tehnică tradițională aplicată în linii moderne.

Aceasta are ca punct de inspirație femeia puternică, modernă, cea care îngână la păcat pentru că într-o lume a aparențelor își exprimă cu voluptate dorințele. Cromatica țesăturilor folosite face apel la culoare reunind cu preponderență nuanțe de galben, azur, purpuriu și multe altele.

Sin City e o abordare a realității cotidiene prin intermediul modei, un joc al culorilor, al țesăturilor, tehnicilor și al formelor al cărui rezultat duce la realizarea unor ținute de neuitat, irezistibile precum neputința de a sfida păcatul originar.

Județul Bihor e astfel promovat constant prin talentele oamenilor de aici, prin recunoașterea muncii lor la nivel național și internațional și prin dorința acestora de a crea alături de alți români lucruri memorabile și frumoase.

rozalia bot sin city

rozalia bot sin city  rozalia bot sin city rozalia bot sin city rozalia bot sin city rozalia bot sin city

Sursă foto: facebook.com/RozaliaBot.DesignPrevious Post

Tutorial Video: 6 ținute de vară dintr-o cămașă bărbătească

Next Post

INSTINCTUL ȘI INSPIRAȚIA DESIGNERULUI BOGDAN DELIU

Te-ar putea interesa și


More Story

Tutorial Video: 6 ținute de vară dintr-o cămașă bărbătească

Vă prezentăm un tutorial video care în 2011 făcea furori pe youtube, încă actual acest DIY nu necesită decât o cămașă...