Facebook Pinterest Instagram

Designer român: Alexandra Abraham

Alexandra Abraham este un tânăr designer vestimentar care a absolvit Universitatea Națională de Arte din București, promoția 2011. Având la bază o diplomă în arhitectură, Alexandra reinterpretează utilizarea elementelor fixe în lumea fluidă a modei!

Click pe imaginea din header pentru galeria foto!

În 2011, designerul român debutează cu prima sa colecție intitulată „Formüla”, o colecție inspirată din natură sau pur și simplu din atitudine. De-a lungul experienței sale ca designer, Alexandra a dezvoltat o pasiune pentru hamurile din piele ca accesoriu în fashion.

Alexandra Abraham

Alexandra Abraham

Accesoriu propus este o piesă ușor de adaptat în orice situație, oferind în același timp versatilitate stilului personal și individului care îl poartă. Despre creațiile Alexandrei putem spune că, așa cum oamenii au nevoie de un lucru stabil în viețile lor, așa și hainelor le trebuie un aliat. Iar hamul din piele este acest accesoriu perfect. Un element creat special pentru a-ți dezvolta creativitatea și stilul.

Colecția „Black Ice” în colaborare cu Simona Semen, apare în 2013 și este un mix între detalii tradiționale irlandeze și cele militare. Elemente din piele gândite de Alexandra Abraham pentru această colecție, vin cu un design îmbunătățit și adaptat ținutelor prezentate. Relația dintre piesele vestimentare și hamurile din piele vin să susțină ideea de echilibru dintre cele două.

Pentru sezonul de primăvară-vară 2014, talentatul designer ne propune o colecție inspirată de calea metamorfozei. Avem de-a face cu nimfe ale mării ce se transformă în ființe umane, îmbogățindu-și astfel existența prin unicitate și feminitate. Designul accesoriilor a fost inspirat de flora și fauna subacvatică.

Sursă foto&video: alexandra-abraham.comPrevious Post

Încondeierea ouălor, meștesug la rang de artă

Next Post

Lookbook Stella Jean primăvară vară 2014

Te-ar putea interesa și


More Story

Încondeierea ouălor, meștesug la rang de artă

Încondeierea ouălor are un loc cu totul special în arta românească! Dă click pe imagine din titlu pentru a deschide...