Facebook Pinterest Instagram

Designer de accesorii: Amanda Thomas & Brandul Luv Aj

Designerul Amanda Thomas și-a lansat propria linie de accesorii în 2005. Totul a pornit dintr-o pasiune nebună pentru bijuterii! Amanda a fost descoperită ca designer, la doar 16 ani. Ce a urmat? Începutul brandului Luv Aj!

Amanda Thomas este absolventă a Colegiului Otis de Artă și Design și se poate mândri cu un intership alături de designerul de haine, Rachel Pally & stiliștii starurilor Cristina Ehrlich și Estee Stanley. Toate aceste oportunități au inspirat-o și motivat-o pe Amanda să-și dezvolte dragostea pentru bijuterii și să-și extindă propriul brand în întreaga lume. Astăzi, tânăra artistă are clienți faimoși precum Kim Kardashian, Vanessa Hudgens, Whitney Port și Nicole Richie.

În linia sa de bijuterii puteți găsi piese cu influențe heavy-metal îmbinate cu modele cu accente feminine. Printre favoritele noastre se numără lanțurile de corp, colierele oversize cu colț de rechin, cerceii earcuffs sau curelele în stilul zalelor.

SO BAD ASS!

luv aj

luv aj

luv aj

luv aj

luv aj

luv aj

luv aj

luv aj

luv aj

luv aj

luv aj

luv aj

luv aj

luv aj

luv aj

luv aj

luv aj

Sursă foto&video: luvaj.com, youtube.comPrevious Post

Hairstyle Inspiration: Matt Minol & Jasmine Heckenberg

Next Post

Trei întrebări ale căror răspunsuri vor releva soarta relației voastre

Te-ar putea interesa și


More Story

Hairstyle Inspiration: Matt Minol & Jasmine Heckenberg

Admirați un editorial de hairstyle inedit realizat de către Claire Hunt (make-up artist) alături de Phoebe Clare McKay...