Facebook Pinterest Instagram

Denim eco-freindly cu AG Adriano Goldschmied! Cum să îl porți în această primăvară?

“Înapoi la natură” este conceptul campaniei de primăvară-vară 2014 al brand-ului AG Adriano Goldschmied!

Campania pune accent pe nuanțe de pământ,  pasteluri moi și tonuri neutre. Imprimeuri cu păpădii, pene și cuiburi abstracte de păsări sunt motivele cheie ale acestei colectii. Ținute compuse din suprapuneri de materiale ușoare cu aspect diafan și denim de calitate fac din brandul AG Adriano Goldschmied un nume fresh pe piața din România.

Fondat în anul 2000, printr-un parteneriat între gurul denim-ului Adriano Goldschmied (cel care a creat Diesel și Replay) și compania Koos manufacturing, reprezentată de Yul Ku, un pionier în acest domeniu, jeansii AG Adriano Goldschmied au devenit într-un timp foarte scurt sinonimi cu calitatea ireprosabila si design-ul exceptional.

AG Adriano Goldschmied SS 2014

Jeansii Absolute Legging sunt combinați cu tricouri moi (Luminous Tank) și cardigane în tonuri de nisipiu și roz pal, conturând siluete longiline.

AG Adriano Goldschmied SS 2014

AG Adriano Goldschmied SS 2014

AG LOOKBOOK

AG Adriano Goldschmied SS 2014

Jeansii scurți, Cocktail Zip sunt mixați cu cămăși din denim, Breeze Colette Shirt pentru un aspect tineresc.

jeans AG SS 2014

jeans AG SS 2014

AG LOOKBOOK

AG LOOKBOOK

Pantalonii jeans Drew cu model boyfriend sunt mixați cu piese basic, de zi cu zi, precum Cumulus Cardi Dress sau Swirl Cardigan pentru a obține ținute cool.

AG LOOKBOOK

AG LOOKBOOK

AG LOOKBOOK

Spre deosebire de alte brand-uri de jeansi, AG Adriano Goldschmied este un brand 100% american. Nici nu este de mirare că este purtat de numeroase vedete de la Hollywood, precum Olivia Palermo, Cara Delevingne, Scarlett Johansson, Alessandra Ambrosio, Chris Hemworth, Amanda Seyfried, Amy Adams, Zoe Saldana, Jessica Chastain, January Jones, Ben Affleck.

Mai puțin consum de apă, mai puțin consum de energie, mai puține chimicale”, este dezideratul brand-ului de jeansi AG Adriano Goldschmied. Printr-o tehnologie care are la bază ozonul, compania produce jeansi prietenoși cu mediul. Ozonul este unul dintre cele mai puternice dezinfectante care poate fi folosit la purificarea mâncării și a apei. Mai nou, acest element chimic s-a dovedit a fi foarte util în industria denim-ului. Tehnologia pe baza de ozon este folosită în procesul de finisare al țesăturii din denim.

Colecția de primăvară-vară 2014 este disponibilă în magazinul Sport/Couture din Băneasa Shopping City, brandul Adriano Goldschmied este renumit pentru faptul că folosește fibre “eco-concious” care sunt prietenoase cu mediul și nu te îmbolnăvesc.

 Previous Post

Colecție Eyewear 2014 by SURFACE TO AIR

Next Post

Home Design cu Evelina Kravaev-Söderberg

Te-ar putea interesa și


More Story

Colecție Eyewear 2014 by SURFACE TO AIR

Brandul francez, Surface to Air lansează colecția de ochelari de soare pentru sezonul cald 2014! Colecția SS2014, este...