Facebook Pinterest Instagram

De vorbă cu fotograful Quentin Saunier

Când privești pentru prima oară o fotografie de  Quentin Saunier, cu siguranță nu o vei uita prea curând. Fotografiile sale sunt compoziții neconvenționale amestecate cu feminitate pură și forță. Cu alte cuvinte imagini glossy de fashion și contradicții istețe!

Quentin Saunier_revista_civilizatia

Până acum, fotografia mi se potrivește cel mai bine. – Quentin Saunier

Fotografiile tale sunt atât de feminine și glossy. Cum ți-ai descrie munca?
Femeile mă excită într-o manieră estetică, scopul meu ca fotograf este să „dezvălui” trupul și erotismul care vine la pachet. Mai este vorba și despre munca în echipă, mă implic în tot ceea ce îi cer manechinului să facă, îi arăt gesturile.

Care este esența de a fi artist în viziune ta?
Ceea ce te face artist depinde în mare parte de experiență și de un fel de maturitate, așa că pentru mine, cu cât trăiești mai mult și lucrezi, cu atât te desăvârșești ca artist.

De unde vine pasiune ta pentru fotografie?
Experimentare: Am studiat design grafic deci am studiat «imaginea» în diverse contexte. Până acum, fotografia mi se potrivește cel mai bine. Deasemenea încerc să călătoresc pe cât posibil, este cel mai important lucru pentru a-ți lărgi orizontul.

Cum vezi industria fotografică în acest moment de “criză”?
Mulți își doresc să devină fotograf, însă eu cred că formula succesului e aceași: talent, istețime și capacitatea de stabili o legătură. Alt punct de luat în calcul, este statutul de freelancer deloc ușor de manageriat, trebuie să te autodepășești pentru a te face vizibil, trebuie să ai curaj, este o luptă.

Ce poți să ne zici despre viața ta în momentul de față?
Îmi construiesc viața pe care mi-o doresc: un job pe care îl iubesc și care (curând, sper) o să-mi aducă suficienți bani pentru a-mi face o familie.

Îți dorești să fotografiezi pe cineva anume?
Femei puternice și sexy din întrega lume și pițipoance.

Ai lucrat pentru American Apparel, câteva reviste, Fashion,..Ce înseamnă mai exact pentru tine cuvântul  ‘succes’ ?
Este strict legat de proiecte noi, interesante și de faptul că ajungi să cunoști oameni captivanți alături de care poți lucra. Asta caut să obțin!

Care este cel mai tare lucru pe care ni-l poți zice despre Paris? Ai vreun colțișor preferat?
Exuberanța, delicatețea și melancolia. Toată zona din jurul  BNf, totul e  proaspăt construit și e grozav.

Nu îți poți dezlipi privirea de la?
Iubitul meu și femeile sexy

Gânduri despre fericire?
Tot ce pot zice este că fericirea este un lucru rar și ține foarte mult de cum balansezi lucrurile

De cele mai multe ori pot fi găsit?
Acasă, pe Rue Etienne Marcel sau în copaci.
www.quentinsaunier.com
instagram.com/quentinsaunier

Interviul a fost publicat în revista C-heads.com, pe data de 17.09.2014

Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia Quentin Saunier_revista_civilizatia

quentin saunier

quentin saunier

Sursă foto: www.quentinsaunier.comPrevious Post

Saint Laurent Primăvară 2015 Ready-to-Wear

Next Post

Fashion clips by Simone Yang

Te-ar putea interesa și


More Story

Saint Laurent Primăvară 2015 Ready-to-Wear

Hedi Slimane ne invită la o plimbare pe Sunset Strip! Cea mai recentă colecție a designerului, a avut ca sursă de inspirație...