Facebook Pinterest Instagram

Dakota Fanning pe coperta revistei Glamour

Este oficial! Dakota Fanning nu mai este o copilă! Tânăra și talentata actriță apare pe coperta noului număr din martie al revistei Glamour. Dakota a venit pe platourile de filmare (Hotelul Sunset Tower din West Hollywood) îmbrăcată cu o fustă neagră, mini, din piele cu cizme peste genuchi și bijuterii Cartier.

Iată câteva fragmente din interviul cu Amy Spencer oferit revistei Glamour:

Dacă ea și sora ei Ellen se simt bine în postura de fashion icon…
“ E  distractiv să îți alegi o ținută în funcție de un eveniment, moment. Însă experiența își cam pierde din farmec atunci când te găsești în ploaie cu o umbrelă în mână încercând să tragi după tine un bax de apă. Da, mi s-a întâmplat! Și nu port sutien, asta e.”

Dacă a fost suprinsă atunci când în UK au interzis reclama în care apare pentru parfumul Marc Jacobs, ca fiind “prea provocatoare.” [în reclamă Fanning este întinsă pe podea cu o sticlă mare de parfum între picioare.]
“Da, am fost surprinsă! Dacă vrei să interpretezi și altfel o sticlă de parfum, atunci înseamnă că n-ai decât. Însă de ce ai vrea să ii dai o astfel de conotație? Il ador pe Marc și am încredere în el, noi ne-am amuzat pe tema subiectului.”

Despre ce are de învățat de la sora ei mai mică Ellen…
“ Nu are nici un complex, ar încerca aproape orice. Chiar și felul în care se îmbracă. Nu ii este teamă să fie ridicolă, deși eu mă mai amuz câteodată pe seama ei, asta pentru că sunt sora mai mare! Însă o admir enorm și cred că este foarte cool.”

Despre faptul că e single: “Da. Nu prea îmi dau întâlniri. Am o viziune destul de ciudată în ceea ce privește relațiile. Poate din cauză că parinții mei se cunosc din clasa a doua și s-au căsătorit imediat după facultate. Întotdeauna am presupus că așa trebuie să se întâmple și dacă nu, atunci nu vreau să-mi irosesc timpul. Chiar și când aveam 14 ani imi ziceam, “ Eu nu o să mă căsătoresc cu această persoană. Nu îi văd rostul.” Nu e vorba că sunt naivă. Știu doar cum ar trebui să decurgă lucrurile. Și până nu o să simt eu așa, nu îmi permit să fiu deranjată”

dakota fanning

dakota fanning

dakota fanning

dakota fanning

Sursă foto: GLAMOUR.COM

Sursă video: YOUTUBE.COM

Sursă: GLAMOUR.COM







Previous Post

Etoile, ojă chic cu praf de diamante

Next Post

Ce ne-a adus în 2013 covorul roșu în materie de frumusețe





Te-ar putea interesa și


More Story

Etoile, ojă chic cu praf de diamante

Cum s-a născut brandul de ojă Etoile? Fondatoarea, Erin Farber și-a propus să creeze o linie de lacuri de unghii ceva...