Facebook Pinterest Instagram

Cum să arăți fantastic la 50 de ani, cu Yazemeenah Rossi!

Nu este un secret că timpul nu iartă pe nimeni, însă modelul Yazemeenah Rossi pare să dețină secretul tinereții și longevității! Și cine este mai exact Yazemeenah? Ei bine, haideți să o lăsam chiar pe ea să ne dea câteva indicii:

” Cine sunt eu mai exact? Nu știu dacă cunosc întreaga poveste, însă sunt sigură de faptul că urăsc convențiile, ideile preconcepute, etichetele și în mare tot ce îmi poate limita libertatea. Pun pasiune în tot ceea ce fac mai ales în relațiile cu oamenii din jurul meu. Nu lucrez cu jumătăți de măsură sunt o persoană generoasă și loială. Tind să văd întotdeauna frumusețea din om. Poate că sunt un pic naivă.” declara Yazemeenah, pentru The Beautiful People Project.

Yazemeenah lucrează ca model dar se ocupă și de fotografie, design interior și haine. Deși are venerabila vârstă de 56 de ani, recunoaște că nu investește prea mult pentru a arăta bine. Printre secretele ei, se numără o dietă sănătoasă și echilibrată, exercițiile fizice moderate și uleiul din semințe de rapiță pentru păr și piele.

„Nu este nici un mare mister” , a declarat pentru revista Sunday Times’ Style. „Tot ce am făcut a fost să mănânc mâncare organică – cu mult timp înainte să ajungă să fie la modă. Pentru ten și piele folosesc uleiul din semințe de rapiță. Pentru păr aplic săptămânal o mască din ulei de măsline și zahăr. Mănânc câte un avocado pe zi, carne organică și pește.”

Actualmente o puteți admira în campania de iarnă a brandului M&S dar o puteți regăsi și în campanii pentru YSL, Hermes, Jil Sander și Macy’s.

yasmina rossi

Mamă a doi copii și bunică, cariera lui Rossi s-a lansat cu adevărat când aceasta avea 45 de ani și locuia în New York.

„Îmi place mai mult cum arăt acum. Arăt mult mai bine decât la 20 de ani. Corpul meu este mai frumos și mă simt mai fericită!” declară Rossi pentru Daily Mail. „Alt aspect destul de important, încerc să folosesc cât mai puține medicamente cu putință. Mai bine las natura să-și urmeze cursul firesc decât să intervin”, a mai spus ea.

Sursa foto: THE BEAUTIFUL PEOPLE PROJECTPrevious Post

Stil vestimentar Dita Von Teese

Next Post

Monstrul numit gelozie

Te-ar putea interesa și


More Story

Stil vestimentar Dita Von Teese

Nu cred că există o celebritate mai devotată modei retro decât Dita Von Teese. Regina burlesque-ului pe bună dreptate,...