Facebook Pinterest Instagram

Crepe Black Collar lansează shop online și colecția „Edited Identity” ss2015

Shop-ul online al brandului Crepe Black Collar www.cbcdesign.ro este lansat împreuna cu | E D I T E D I D E N T I T Y | colecția de SS2015!

Site-ul este in format platforma și găzduiește nu numai shop-ul online, dar și o secțiune de blog cât și o secțiune de colecții. Shop-ul este conceput astfel încât publicul să îl perceapă ca pe o experiență clară și rapidă de shopping, el fiind disponibil atât în limba română cât și în limba engleză. Magazinul virtual oferă piese exclusive în avanpremieră, iar în curând va apprea secțiunea de Menswear și o opțiune de pre-order pentru viitoarele colecții.

Colecția de SS2015 | E D I T E D  I D E N T I T Y | este discursul identității de sine. Expresia identității a devenit o perspectivă atent selecționată și editată a sinelui, făcută atât pentru alții cât și pentru noi înșine. Noi am devenit maeștrii propriei noastre imagini. Outfiturile colecției sunt concepute ca suprapuneri de piese lush-sport din materiale fluide în culori proaspete.

Printul este o lucrare originală a echipei de design, special creat pentru colecția SS2015 | Edited Identity |. El reprezintă o clădire de patrimoniu românesc, Casa Minovici. În acest fel, printul pune într-o perspectiva nouă identitatea noastră românească, deopotriva minunată și ascunsă. Sunt traduse astfel câteva dintre implicații vaste ale editării identității personale.

Crepe-Black-Collar-lookbook-ss2015-1

Crepe-Black-Collar-lookbook-ss2015-2

Crepe-Black-Collar-lookbook-ss2015-3

Crepe-Black-Collar-lookbook-ss2015-4

Crepe-Black-Collar-lookbook-ss2015-5

Crepe-Black-Collar-lookbook-ss2015-6

Crepe-Black-Collar-lookbook-ss2015-7

Crepe-Black-Collar-lookbook-ss2015-8

Crepe-Black-Collar-lookbook-ss2015-9

Crepe-Black-Collar-lookbook-ss2015-10

Crepe-Black-Collar-lookbook-ss2015-11

 

 Contact:
www.cbcdesign.ro
office@cbcdesign.ro
https://www.facebook.com/crepe.black.collar.roPrevious Post

Editorial "Silk Summer Dresses" by Andrew Yee

Next Post

Denim Statement: Blugi evazați

Te-ar putea interesa și


More Story

Editorial "Silk Summer Dresses" by Andrew Yee

Revista How to Spend It, a publicat încă un editorial de excepție dedicat sezonului cald 2015, intitulat "Silk Summer...