Facebook Pinterest Instagram

Creatoarea de tricotaje manuale: Dana Buf

„Creatoarea de tricotaje manuale: Dana Buf” , este numele unui scurt documentar semnat de videograful Matei Pleșa care ne spune povestea Danei Buf, creator de modă din Cluj pasionat de tricotaje migăloase și broderii eclectice!

Despre filmul documentar:

„Totul începe de la un fir…

Din seria poveștilor ce stau bine ascunse și abia așteaptă să iasă la iveală, vorbim astăzi despre un meșteșug pe care abia dacă-l mai auzim rostit în România, ca să nu mai spunem despre a-l vedea pus în practică și de a genera profit.

„A depăna amintiri” pare a fi expresia perfectă pentru această poveste, pentru că exact asta am făcut în atelierul Danei Buf (creatoare de tricotaje): am desfăcut fir cu fir, emoție cu emoție și gând cu gând, pentru a broda niște rânduri pe care nu le-am mai citit nicărieri și o poveste pe care ne-am încumetat să v-o spunem astăzi.” – sursa  fascinatiamestesugului.com

DANA BUF

Video: Matei Pleşa Visuals
Soundtrack: Tony Andreson – Dwell
Text: Alexandra Crăciun
Subtitrare: Cristina Nenea

Creații din atelierul Dana Buf Maglieria:

Toate creațiile Dana Buf se pot admira, încerca și cumpăra – cu programare la #Atelier. TEL +0733 684 648! Mai multe informații pe www.danabuf.com.

dana buf

dana buf

dana buf

dana buf

dana buf

dana buf

dana buf

dana buf

dana buf

dana buf

dana buf

dana buf

dana buf

 

Sursa foto: www.danabuf.com, facebook.com, fascinatiamestesugului.comPrevious Post

9 Târguri de Crăciun 2015

Next Post

Kate Middleton și 13 paltoane chic purtate în cea de-a doua sarcină

Te-ar putea interesa și


More Story

9 Târguri de Crăciun 2015

Luna decembrie este luna cadourilor și cum altfel putem să îi răsfățăm pe cei dragi decât cu surprize cât mai frumoase! În...