Facebook Pinterest Instagram

Concurs: The Coffee Shop te premiază cu un espressor

The Coffee Shop, paradisul iubitorilor de cafea îți face cadou un espressor Cafés Richards și 24 de capsule cu cea mai bună cafea din lume!

Câștigătorul concursului nostru este Alexandra Ioana, din Bistrița, județul Bistrița.

Felicitări Alexandra!!! Echipa noastră îți va trimite un e-mail pe adresa pe care-ai folosit-o la înscrierea în concurs pentru stabilirea detaliilor legate de predarea premiului. Îți mulțumim pentru participare și sperăm ca premiul oferit de Coffee Shop să-ți aducă un aer proaspăt și savuros în fiecare dimineață.

Link rezultat extragere: https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/2314-extragere-castigator-the-coffee-shop-te-premiaza-cu-un-espressor/

EXPRESSOR CAFES RICHARDS

Cafeaua pentru noi, a devenit un adevărat ritual de relaxare. Iar aroma cafelei de dimineață nu se compară cu nimic! The Coffe Shop este o cafenea chic, unde ne place nouă să ne bem latte-ul în fiecare după amiază alături de prieteni.

The Coffee Shop are patru locații în București unde poți servi clasicele espresso Alfredo Super Bar, Perle Noire, Pure Origins Colombia Supremo, Cafés Richard Bolivia dar și multe alte specialități. Pentru o zi perfectă vă recomandăm alături de cafea și o prăjitură cu ciocolată Cacao Barry. Nu veți regreta!

  • The Coffee Shop Mendeleev – Str. Mendeleev Nr.10
  • The Coffee Shop Mosilor – Calea Moșilor Nr. 221
  • The Coffee Shop Academiei – Str. Academiei Nr. 2
  • The Coffee Shop Vladoianu – Str. Barbu Vladoianu Nr. 2-4

… și concursul

Pentru a participa este suficient să:

Premierea

Câștigătorul va fi anunțat pe Facebook, în urma tragerii la sorți prin tragerilasorti.ro.

Concursul este valabil de la 10 Aprilie până pe 22 Aprilie 2014 iar câștigătorul va fi anunțat în aceeași seară, cadoul urmând să fie livrat în săptămâna următoare!Previous Post

Stil de festival: Coachella 2014

Next Post

Interviu Fashion Stylist Oana Bărăgan

Te-ar putea interesa și


More Story

Stil de festival: Coachella 2014

Cunoscutul fotograf, Craig Arend aka Altamira a surprins și de această dată ținute boho chic din cadrul festivalului...