Facebook Pinterest Instagram

COLECȚIE JULIA SEEMANN: Another Composition

Julia Seemann este un designer din Zurich, care a studiat la Institutul de Fashion și Design din cadrul Academiei Basel de Artă și Design.

Julia a absolvit în februrie 2014 iar de atunci a lucrat ca intern pentru Vivienne Westwood Studios și Meadham Kirchchoff din Londra. Another Composition este cea mai recentă colecție.

JULIA SEEMANN

Despre Another Composition: O imagine, o colecție- elemente geometrice bidimensionale, ce există asemeni unei compoziții concrete fără aluzii la natură și realitatea vizuală sunt incorporate perfect în limbajul formal al hainelor și create special pentru a construi alături de corpul uman.

Another Composition este o interacțiune între senzualitate și voluptate, eleganță și coolness, accentuând prospețimea purtătorului. Colecția include piese cu forme clare și culori îndrăznețe dar și materiale din jeans.

JULIA SEEMANN: Another Composition

JULIA SEEMANN: Another Composition Another_Composition Another_Composition Another_Composition Another_Composition Another_Composition Another_Composition Another_Composition Another_Composition

 

Sursă foto: googleimages, afflante.com

 Previous Post

Top 7 cele mai grozave filme cu Audrey Hepburn

Next Post

Tutorial Video: Cum să suprapui bijuteriile

Te-ar putea interesa și


More Story

Top 7 cele mai grozave filme cu Audrey Hepburn

Chiar și astăzi Audrey Hepburn rămâne una dintre cele mai admirate și iubite actrițe care a trăit vreodată. Elegantă...