Facebook Pinterest Instagram

CELE MAI SEXY ABDOMENE

Un bărbat cu sex appeal, este un bărbat care fascinează și care atrage atenția! Și dacă mai are și un corp pe măsura este de-a dreptul irezistibil!

Râvniți pentru abdomenele lor lucrate, rolurile de tipi duri sau din contră pentru atitudinea de good guy, vedetele masculine de la Hollywood frâng ceva inimi.

Începem cu un import suedez, Alexander Skarsgard! Skarsgard îl joacă pe fermecătorul vampir Eric, din serialul True Blood și trebuie să recunoaștem că nu are nevoie de prea multe artificii pentru un loc important în lista noastră.

alex_skarsgard_true_blood
Actorul irlandez Jamie Dornan, a debutat ca manechin pentru Calvin Klein iar recent a obținut rolul lui Christian Grey din mult comentatul, Fifty Shades of Grey.
amie-dornan-abs

Considerat de unii regele abdomenelor, Matthew McConaughey a fost de multe ori fotografiat la bustul gol…nu putem zice că ne deranjează.

Matthew-McConaughey-magic-mike-inline

Fostul iubit al lui Miley Cyrus, Liam Hemsworth a apărut pe hartă odată cu rolul său din The Hunger Games. Vă prezentăm încă un australian cu corp criminal.

cei mai hot barbati

Având părinți englezi, Hugh Jackman pe cât este de sexy pe atât este de șarmant. Dacă ți-au plăcut seriile X-Men, sigur l-ai remarcat în rolul lui Wolverine.

hugh jackman

 A trecut ceva de când cănta alături de Justin Timberlake și Britney Spears în Mickey Mouse Club, Ryan Gosling este astăzi unul dintre cei mai apreciați actori. Foarte hot în The Place Beyond the Pines!

crazy_stupid_love-3-ryan_gosling

Joe Manganiello sau pentru cunoscători Alcid Herveau, este poate cel mai sexy vârcolac ever de pe ecran. No comment!

Joe Manganiello

Alex Pettyfer, actor/model…este un britanic al naibii de sexy!

Alex Pettyfer

Chris Hemsworth, actorul care îl joacă pe Thor intră în categoria blonzilor după care se suspină foarte ușor…și des.

chris-hemsworth

Noi l-am văzut pentru prima oară pe Jake Gyllenhaal în Bubble Boy apoi a urmat Donnie Darko și The Good Girl. De atunci și până acum Jake arată tot bine! Avem un soft spot pentru rolul din Jarhead.

jake gyllenhaal

Viitor tătic, Ashton Kutcher se menține pe poziții.

ashton

Sursă foto: googleimagesPrevious Post

Charlie Hunnam starul din The Sons of Anarchy hot în noua reclamă REVEAL by Calvin Klein

Next Post

Arta Iluziei cu Isabelle de Borchgrave: PAPER COUTURE

Te-ar putea interesa și


More Story

Charlie Hunnam starul din The Sons of Anarchy hot în noua reclamă REVEAL by Calvin Klein

Charlie Hunnam pozează semi-nud alături de Doutzen Kroes în noua campanie Calvin Klein pentru parfumul REVEAL! Starul...