Facebook Pinterest Instagram

Campanie Diesel SS/15

Aceasta este viziunea Diesel pentru noul an 2015 este despre a te ridica mai sus, despre toleranţă, IUBIRE în cel mai larg şi necondiţionat sens posibil.

diesel ss2015

Aşa cum explică Nicola Formichetti, „ Este despre înnobilarea sinelui. Depre înnobilarea sufletului. Indiferent de ce trebuie să faci, indiferent cum o faci. Oriunde eşti.”

Concepută de directorul creativ Nicola Formichetti şi stilizată de Anna Trevelyan, campania se desfăşoară cu hashtag-ul #DieselHigh, datorită implicaţiilor provocatoare şi optimiste – nevoia de a trăi în prezent şi de a te bucura de călătorie.

Nicola iubeşte #DieselHigh deoarece are o multitudine de înţelesuri şi de implicaţii. #DieselHigh este o campanie provocatoare; te împinge să trăieşti viaţa cu intensitate. Sugerează dorinţa puternică de a trăi un moment, savurarea prezentului, a trăi la maximum şi, de asemenea, spontaneitate şi evadarea din zilele anoste în ceva mai mare, mai captivant, mai palpitant.

Astăzi, când lumea se simte împotmolită în război, frică şi boală, #DieselHigh este luminos şi optimist; este un răspuns punk sau subversiv pentru întunericul ce ne înconjoară.

Campania #DieselHigh este în special eye-catching, creând un contrast la campaniile premium serioase de modă; această nouă campanie este jucăuşă şi fericită. Precum Nicola spune,

“Se întâmplă atât de multe lucruri nebune în momentul ăsta, încât nu mai vezi oameni care pur şi simplu se distrează. Provocarea a fost să lucrăm cu un fotograf avant-garde, Nick Knight, şi să îl convingem să facă ceva ce a făcut foarte rar, şi anume să fotografieze oameni care zâmbesc.Acestea par spontane, asemenea selfie-urilor, doar că cel care face fotografia este el.”

Din punct de vedere sociologic, dorinţa noastră de rebeliune este canalizată în evadarea sau transcenderea realităţii utilizând misticismul sau experienţa realităţii extreme, prin activităţi pline de suspans sau provocatoare din punct de vedere psihologic.

Din punct de vedere politic, atunci când autorităţile citesc mailuri sau prind protestatari şi cenzura este agresivă, ultimul refugiu de libertate absolută stă în minte şi spirit. De altfel, “Free your mind and the rest will follow” ne duce către transcendenţă; o viziune mai vastă, o iubire mai amplă – compasiune, optimism şi pozitivism – şi un zâmbet. “Un simplu gest – a râde sau a zâmbi – poate să fie puternic”, spune Nicola.

ADN-ul Diesel şi reinterpretarea care a început cu #DieselReboot evoluează în #DieselHigh. #DieselReboot este despre indivizii care celebrează punctul lor de vedere unic şi creativitatea. Pornind de acolo, ne-am îndreptat către noile comunităţi din #WeAreConnected şi acum creăm o nouă energie puternică şi pozitivă pentru lume, cu #DieselHigh.

diesel ss2015

diesel ss2015

diesel ss2015

diesel ss2015

diesel ss2015

diesel ss2015

diesel ss2015

Sursa: PR

Sursa video: youtube.comPrevious Post

„EGO SUM TERRA” by Ioana Tănase Manufactory

Next Post

Colaje de Lorna Simpson: Ebony 2014-2015

Te-ar putea interesa și


More Story

„EGO SUM TERRA” by Ioana Tănase Manufactory

Ioana Tănase a lansat o nouă colecție de rochii numită EGO SUM TERRA! Fotograf: Cristian Crisbasan Make-up artist:...