Facebook Pinterest Instagram

Burberry a adus spiritul Londrei în Shanghai! Cara Delevigne a zburat deasupra audienței!

Casa de modă britanică Burberry a sărbătorit lansarea noului magazin flagship din Shanghai, Burberry Kerry Centre, printr-un eveniment spectaculos care a reunit creativitatea, spiritul și moștenirea brand-ului londonez, chiar în „inima” Chinei, Shanghai-ul!

Cara Delevingne-Burberry Shanghai

„Suntem foarte mândri și onorați să fim în Shanghai. Este un moment semnificativ pentru Burberry. Evenimentul a fost o celebrare a spiritului britanic, crezul nostru în ceea ce inseamnă cu adevarat inovație, creativitate și autenticitate. Toate aceste teme au fost împărtășite publicului nostru din acest oraș incredibil. Shanghai-ul este o metropolă cu o energie aparte și o sursă de inspirație. Tocmai de aceea, ne-am imaginat o <<călătorie>> magică prin ceea ce înseamnă moștenirea brand-ului Burberry și am mixat moda, măestria realizării hainelor cu muzica, dansul, arta și experiența digitală pentru a conecta Londra cu Shanghai-ul!”, a declarat Cristopher Bailey, Chief Creative Officer Burberry.

Peste 1.500 de invitați, printre care s-au aflat modelul Jamie Campbell Bower, Chen Kun, Vicki Zhao, Guey Lun Mei, Xia Yu, Chen Ran, Dou Xiao, Huo Siyan, Angelababy, Carine Lau, Ke Zheng Dong, Lin Chilling și Du Juan, au pășit pe o stradă pavată, în stil londonez și luminată cu felinare către un spațiu amenajat sub forma unui teatru-cinema. Aflat pe țârmul râului Huangpu, în șantierul de construcții navale din Shanghai, strada londoneza, realizată special pentru acest eveniment, a fost decorată cu elemente inspirate de flagship-ul Burberry, situat pe 121 Regent Street, unde s-a aflat primul cinema din Londra.

Cara Delevingne

Angelababy

Callum Ball

burberry shanghai

Matilda Lowther, Malaika Firth, Cara Delevingne, Suki Waterhouse wearing Burberry at the Burberry event celebrating London in Shanghai, 24 April 2014_2

Paloma Faith

Jamie Cambell Bower

Du Huan

Suki Waterhouse

Vicki Zhao

În timp ce invitații pășeau în acest spațiu ce amintea de <<epoca de aur>> a cinematografiei, un film aducea iconicul trench la viață, contopind atmosfera din Regent Street cu orizonturile Shanghai-ului. După ridicarea cortinei din cinematograful imaginar, publicul a urmărit un recital de muzica live, susținut de George Ezra care a interpretat piesa „Did you hear the rain”. Sunetul furtunii a fost evocat prin percuțiile DJ-ului britanic, Gary Powell care a introdus un moment romantic, un vals cu umbrele realizat de dansatori profesioniști, urmat de tunete și fulgere.

Burberry Shanghai

Burberry Shanghai

Burberry Shanghai

Burberry Shanghai

Burberry Shanghai

Burberry Shanghai

Burberry Shanghai

Burberry Shanghai

Burberry Shanghai

Solistul Ed Harcourt a interpretat live melodia „You Can’t Stop the Rain”, care a fost compusă special pentru acest eveniment, moment care a coincis cu luminarea unor ferestre imaginare prin care se puteau zări siluete de femei care se machiau. Modele, printre care s-au aflat celebrele Cara Delevingne, Suki Waterhouse și Qin Shu Pei, au inceput să defileze pe scenă, purtând ținute spectaculoase ce au inclus iconicele trench-uri și piese cu imprimeuri pictate manual, din colecția de toamnă-iarnă Burberry Prorsum, Bloomsbury Girls. În acest timp, solista britanică Paloma Faith a susținut un recital live emoționant și a interpretat melodia „Only Love can hurt like this”.

Această călătorie imaginară prin lumea Burberry care și-a propus să contopească distanța dintre Londra și Shanghai, printr-o serie de momente magice, ce au îmbinat moda cu dansul, muzica și tehnologia, a culminat cu un zbor deasupra audienței al modelului și actriței Cara Delevigne, îmbrăcată într-o capă Burberry Prorsum și o umbrelă cu celebrul imprimeu cadrilat.

Bloomsbury Girls

Bloomsbury Girls

Printr-un eveniment ce s-a desfășurat în paralel pe platformele sociale, consumatorii de modă din întreaga lume au putut urmări această călătorie din Londra către Shanghai, pe Facebook, Twitter, Instagram, Vine, Google+, WeChat și Sina Weibo, prin imagini exclusive. Burberry a colaborat cu platforma, WeChatoo prin care cei care urmăreau acest eveniment puteau interacționa cu filmulețe cu orizonturi londoneze și cele din Shanghai prin atingerea telefonului mobil. După eveniment, imagini panoramice 360° puteau fi aduse la viață prin intermediul unui instrument nou și interactiv ce le permitea utilizatorilor să exploreze set-ul londonez amenajat în Shanghai.

 

Sursă foto&video: burberry.com, youtube.comPrevious Post

LA MULȚI ANI, Angelina Jolie!

Next Post

French Chic...shhh!

Te-ar putea interesa și


More Story

LA MULȚI ANI, Angelina Jolie!

Spre deosebire de contemporanele sale, Angelina Jolie a fost de la bun început etichetată ca una dintre cele mai bine îmbrăcate...