Facebook Pinterest Instagram

Buchete de flori exotice înghețate de Makoto Azuma

Iced Flowers (Flori înghețate) este cea mai recentă expoziție semnată de artistul japonez, Makoto Azuma și implică buchete superbe de flori exotice închise în blocuri de gheață.

Instalația a fost montată într-o încăpere anorganică pentru o perioadă limitată, ulterior fiind imortalizată în fotografii chiar de Makoto.

iced-flowers-makoto-azuma-1

 florile vor exprima ipostaze unice diferite de cele obișnuite,

Makoto Azuma

 

iced-flowers-makoto-azuma-2

iced-flowers-makoto-azuma-7

Despre Azuma Makoto
Născut în 1976. Artist Floral

Azuma Makoto se află în industria florilor din 2002 și este proprietarul unui magazin floral haute-couture, “JARDINS des FLEURS” în Minami-Aoyama, Tokyo. Și-a început cariera sa ca artist floral în 2005. Deasemenea de-a lungul a doi ani, din aprilie 2007 până în martie 2009, a condus o galerie privată “AMPG”, în Kiyosumi-Shirakawa, Tokyo unde și-a expus lucrările. Mai târziu în 2009, a înființat un laborator experimental “Azuma Makoto Kaju Kenkyusho” (AMKK) continuând să se extindă pe planul artei cu privire la potențialul infinit al plantelor.

Fiecare proiect semnat de Azuma Makoto pune accent pe valoarea florilor și a plantelor, găsindu-le forme misterioase și unice de expunere. Respectând existența naturii și păstrându-i demnitatea, Makoto transformă și exprimă aceste elemente frumoase la nivelul estetic al unei opere de artă.

Rămâi la curent cu lucrările artistului pe contul său de instagram: instagram.com/azumamakoto/

iced-flowers-makoto-azuma-3

iced-flowers-makoto-azuma-8

iced-flowers-makoto-azuma-4

iced-flowers-makoto-azuma-9

iced-flowers-makoto-azuma-5

Sursă foto: http://www.spoon-tamago.com, http://azumamakoto.comPrevious Post

CIRQUE DU SOLEIL REVINE LA BUCUREȘTI CU QUIDAM

Next Post

Chill de weekend: Acoperișuri chic

Te-ar putea interesa și


More Story

CIRQUE DU SOLEIL REVINE LA BUCUREȘTI CU QUIDAM

Cirque du Soleil are plăcerea să anunțe spectacolul Quidam la București! Doar cinci reprezentații la Romexpo, Pavilionul...