Facebook Pinterest Instagram

Brandul Pulse lansează prima colecție Fusion la BFW 2014

Patru tineri designeri pasionați de tot ce înseamnă fashion se află în spatele brandului Pulse!

Flori Cimpoeru, Laura Iustina Dimancea, Maria Toader și Mihaela Budrala, încă studente la Design Vestimentar în cadrul UNArte București și-au unit viziunile și talentul pentru a crea Pulse, o marcă foarte promițatoare din primele colecții pe care le-am vazut. Proiectele de până acum ale celor patru designeri anunță o atitudine temerară aducând în prim plan atât forme geometrice și imprimeuri expresive cât și combinații de texturi pline de senzualitate și mister. La o primă vedere, piesele declarative semnate Pulse sunt adevărate explozii de originalitate, trezesc amintiri și nasc pasiuni. Influențele alese sunt binevenite, actuale, prezente și puternice, iar integrarea lor cu succes dovedește educație și gust, care cultivate atent pot deveni motoarele unui nou brand de excepție.

Sper ca impresiile lăsate de imaginile de editorial să-mi fie confirmate cu ocazia Bucharest Fashion Week, unde echipa Pulse își va lansa prima colecție, Fusion.

Sursă foto: www.fashionpulse.wix.com/pulsePrevious Post

Lansare Showroom Lia Aram

Next Post

Miniserie NBC: Rosemary's Baby

Te-ar putea interesa și


More Story

Lansare Showroom Lia Aram

Brandul de haine Lia Aram, destinat în exclusivitate femeilor a avut inaugurarea showroom-ului pe data de 8 aprilie într-o...