Facebook Pinterest Instagram

BLEEDING GOLD de Ioana Sisea @ Galateca

Proiectul BLEEDING GOLD este o reprezentare vizuală a granițelor pe care le trăsăm între lumea noastră interioară și cea exterioară. Studiul artistei Ioana Sisea interoghează modalitatile prin care ne ascundem experienţele traumatice şi felul în care acestea ne influențează interacțiunile.

ioana sisea
Piesele din porţelan sunt modelate după o parte expresivă şi expusă a corpului feminin: pieptul. Această zonă este acoperită cu un şi mai fragil înveliş de porţelan, care este marcat de răni şi cicatrici. Sângele este înlocuit cu aur şi sticlă, pentru a sublinia valoarea traumei în definirea individualităţii noastre şi în îmbogăţirea spectrului emoţional. Piesele definesc o topografie a corpului, similară cu geografia lumii naturale: fenomenele exterioare îşi lasă semnele în timp, erodând și conturând treptat caracterul peisajului. Aşadar, deşi demersul este într-o formă non-narativă, rănile alcătuiesc o hartă prin care experienţele trecute şi perspectivele viitoare pot fi explorate de către privitor fie în mod reflexiv, fie analitic.

În acest fel, piesele pot fi văzute ca metaforă existenţialistă pentru experienţele individuale sau ca un comentariu mai general asupra modului în care trebuie să asimilăm traumele în scopul dezvoltării unei înţelegeri mai profunde și complexe asupra existenţei noastre.

Bleeding Gold | Ioana Sisea Atelier
5 – 21 februarie 2015

Galateca

Str. C.A. Rosetti nr. 2, 010283 Bucharest, Romania

ioana sisea

Vernisaj: joi, 5 februarie, ora 19:00
Marți – Vineri 12.00 – 20.00
Sâmbătă 11.00 – 19.00

cu Alexandra Abraham – Liar – Diana Maria G
Cu sprijinul Carmen Bogdan Make-up
www.facebook.com/CarmenBogdanMakeUpArtist

Sursă foto: facebook.com,  https://www.facebook.com/pages/Ioana-Sisea-AtelierPrevious Post

Noaptea albă a muzicii scandinave

Next Post

Ce se întamplă dacă mergi cu copii la cumpăraturi

Te-ar putea interesa și


More Story

Noaptea albă a muzicii scandinave

Dianei 4 găzduiește încă un eveniment cultural interesant intitulat: Fjordisko. Noaptea albă a muzicii scandinave! Evenimentu...