Facebook Pinterest Instagram

Bijuteriile PANDORA sunt cadoul ideal de Paști!

Ești în pană de idei când vine vorba de cadouri? Noua Colecție de Primăvară de la PANDORA vine să te inspire!

Bijuterii cu margarete pure şi delicate din email alb sau cu gerbere sălbatice din argint 925 şi aur 14 k, pot fi asortate şi combinate în funcţie de personalitatea fiecăreia. Optează pentru inelele, cerceii sau talismanele cu motive florale pentru un feel primăvăratic.

Alege să dăruiești bijuteriile PANDORA, lasă-te inspirată de momentele speciale petrecute alături de cei dragi. Purtate pe brăţări din piele sau din şnur textil colorat, talismanele tematice din argint 925 şi zirconiu cubic strălucitor îți vor aduce mereu aminte de lucrurile cu adevărat importante.

BIJUTERII PANDORACunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA cuprind momentele de neuitat ale vieţii. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 80 de ţări, din şase continente, prin aproximativ 10.300 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.100 de magazine-concept.
Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga.

 

Pentru inspirație accesați: www.pandora.net

Sursă foto&video: pandora.net, youtube.comPrevious Post

THROWBACK THURSDAY: Campanie Versace feat. Madonna by Steven Meisel

Next Post

Accesorii de păr by Jennifer Behr

Te-ar putea interesa și


More Story

THROWBACK THURSDAY: Campanie Versace feat. Madonna by Steven Meisel

În 1995, casa de modă Versace lansează campania de promovare pentru primăvară având-o pe Madonna ca imagine! Decizia...