Facebook Pinterest Instagram

Beauty Tunnel: Reinventeaza-ti stilul la Plaza Romania!

In luna femeii, Plaza Romania iti dedica doua zile de rasfat complet – pe 28 si 29 martie 2015 (sambata si duminica), intre 15:00 si 18:00 poti afla cele mai noi secrete ale frumusetii, in timp ce te bucuri de un tratament special din partea celor mai renumiti stilisti din Romania.

“Pentru a fi de neinlocuit, trebuie sa fii intotdeauna diferita“, Coco Chanel

Reinventeaza-ti stilul la Plaza Romania! Your Beauty Tunnel is here!

Atunci cand vine vorba de frumusete si stil, Plaza Romania a oferit intotdeauna cele mai bune optiuni, de la cele mai inspirate colectii de haine la cele mai eficiente produse de beauty.

Tocmai de aceea, primavara 2015 incepe intr-o nota dinamica, special pentru tine, printr-un eveniment inedit Beauty Tunnel – Reinventeaza-ti stilul la Plaza Romania!, cu numeroase cadouri si surprize.

Cei mai cunoscuti profesionisti in arta frumusetii te vor ajuta sa-ti reinventezi stilul, sa-ti evidentiezi atuurile si sa fii in ton cu cele mai noi tendinte ale anului 2015.

In cele doua zile de sarbatoare, intre orele 15:00 – 19:00, hair stylistul Sorin Papacioc si make-up artist-ul Corina Brailescu iti vor oferi sfaturi de look, iti vor spune care sunt tendintele in hair si make-up din noul sezon, iar pentru ca rasfatul sa fie complet iti vor asigura un coafat si un machiaj profesionist.

Pentru tips and tricks despre cum sa fii frumoasa in orice situatie (la birou, la intalnirea cu iubitul sau pur si simplu cand iesi la o plimbare in parc cu prietenele), Denisa Luntraru fashion blogger si beauty editor-ul Alina Gavrila de la Ele.ro vin sa se intalneasca cu tine.

Insa, a fi mereu frumoasa inseamna, in primul rand, sa ai un corp sanatos si un tonus bun. De aceea Plaza Romania are un invitat special – Cori Gramescu, reputat antrenor de pilates, creator de programe de Group fitness si nutritionist iti dezvaluie cele mai rapide tehnici pentru un corp de invidiat. Cori Gramescu ti-a rezevat un loc in public, sambata si duminica de la ora 18:00.

Plaza Romania ti-a mai pregatit o surpriza: intre orele 15:00 si 18:00, lectorii Fundatiei Calea Victoriei vor sustine 4 conferinte in jurul unor teme fundamentale din viata unei femei.

Pe 28 martie vei afla cum iti alegi parfumul si tinuta perfecta – “ABC vestimentar feminin”, iar pe 29 martie lectorii Fundatiei Calea Victoriei te vor indruma, cu demonstratii practice, in lumea tendintelor – fashion Primavara / Vara 2015 si a trucurilor pentru un machiaj impecabil, atat de zi cat si de seara.

Bucura-te alaturi de Plaza Romania ca esti femeie. Reinventeaza-ti stilul!

Vino in perioada 28 – 29 martie, intre orele 15:00 – 19:00 sa beneficiezi de sedinte GRATUITE de make-up & hair si de sfaturile celor mai buni specialisti in lifestyle & fashion.

Doua zile Plaza Romania devine destinatia frumusetii si a stilului.

Specialistii invitati sunt:

Make-up: Corina Brailescu
Lifestyle: Cori Grămescu
Fashion & Beauty: Denisa Luntaru

Programul complet aici: http://plazaromania.ro/evenimente/your-beauty-tunnel-la-plaza-romaniaPrevious Post

Fotografii adorabile cu micuțul Beau și cățelușul său Theo

Next Post

Delicios, 11 steaguri din mâncare

Te-ar putea interesa și


More Story

Fotografii adorabile cu micuțul Beau și cățelușul său Theo

Drăgălașul țânc de numai doi ani, Beau și cățelușul său, Theo, continuă să împartă același pat! Fotografiați...