Facebook Pinterest Instagram

Beauty Hair Inspiration | Mary-Kate și Ashley Olsen

Să uităm pentru un moment de hainele de blană și de ochelarii mari de soare și haide să ne concentrăm un pic pe hairstylingul surorilor Olsen!

Hairstylist-ul celor două vedete, Mark Townsend ne vorbește un pic despre cum s-au cunoscut prima oară și cum au ajuns să colaboreze: ” Pe Ashley și Mary-Kate le-am cunoscut pentru prima oară pe platourile unei ședințe foto pentru revista Teen Vogue în 2002.

Pe vremea aceea cele două aveau 16 ani iar eu eram destul de emoționat însă până la sfârșitul shoot-ului căzusem de acord să colaborăm pentru un film în Toronto.”

” Au un look fantastic, mă inspiră teribil. E extrem de personal. Nu țin cont de tendințe, adoptă doar ce li se potrivește iar regula asta se aplică și când vine vorba de coafură.” a continuat acesta.

Despre look-ul lui Ashley, Townsend povestește: ” De câțiva ani Ashley și-a lăsat părul să crească. Nu fac decât să îi tund vârfurile odată la 8 luni și asta o fac în timp ce folosesc uscătorul ca să nu observe că o tund!

În ultima perioadă Ashley e înebunită să își lase părul desfăcut, iar lucrul astă nu face decât să mă încânte pentru că are un păr lung și foarte frumos.”

Despre cum să obținem look-ul lui Mary-Kate: ” Lui Mary-Kate îi place să își prindă părul într-un coc în vârful capului sau într-o coadă de cal joasă. Două coafuri potrivite pentru tipul ei de păr.

Când o coafez obișnuiesc să aplic câteva picături de ulei Dove Anti-Frizz și îl las să se usuce de la sine.  Apoi folosesc ondulatorul ca să aranjez buclele rebele.

Regula de aur a lui MK este: nu mai mult de 5 ace de păr! Regulă pe care nu o încalc des!” încheie Townsend.

MKA

mary-kate-olsen-blonde-knotted-messy-hairstyle

MKA

MKA

MK

MK

ASHLEY OLSEN

Mary-Kate-Olsen-Hairstyles

olsen

MKA

J-Mendel-Mary-Kate-Olsen-Ashley-Olsen

Ashley+Olsen+Updos+Messy+Updo

Mary+Kate+Olsen

MK

MARY KATE

ashley-olsen-mary-kate-olsen

Mary+Kate+Olsen+Mary+Kate+Ashley+Olsen

MKA

Sursă foto: fanpop.com, olsenanonymous.blogspot.com

 Previous Post

Home Inspiration| Chic Dressing Rooms

Next Post

Topul Vogue al celor mai celebre inele de logodnă

Te-ar putea interesa și


More Story

Home Inspiration| Chic Dressing Rooms

Răsfoiți printre imaginile alese de noi, cu dulapuri și dressing room-uri, în căutarea unor idei originale pentru a vă configura...