Facebook Pinterest Instagram

Asia Fest ediția a II-a

Asia Fest este primul festival din România dedicat promovării valorilor culturale ale continentului asiatic. Această cultura a ţărilor asiatice a fost dintotdeauna un mister pentru europeni, iar în România, în ultimii ani, s-a dezvoltat o atracţie specială faţă de ţări precum Japonia, China, Turcia, India, Coreea de Sud.

În 2014 Asia Fest ajunge la cea de-a II-a ediţie, prima fiind un real succes datorita publicului iubitor de tradiţii asiatice, aşadar, anul acesta festivalul va avea loc în perioada 10-14 octombrie, între orele 10:00-20:00, în Piaţa Universităţii, Bucureşti.

Cultura popoarelor asiatice presupune mister, ocultism, credințe spirituale care îmbinate, dau naștere unor adevărate opere de artă: dansuri pline de energii și mișcări eliberatoare, costumații și accesorii îmbinate și asortate în cel mai inspirat mod, mâncăruri și condimente ce satisfac toate simțurile și obiceiuri ce oferă pace și armonizare deopotrivă trupului și spiritului. Pentru a gusta o fărâmă din aceste culturi, Asia Fest pune la dispoziție românilor oportunitatea de a intra într-o lume fascinantă chiar la ei acasă, o lume de care cu greu se vor desprinde și care le va rămâne întipărită în amintire.

Astfel, avem deosebita plăcere de a vă invita la Expozitia de produse si servicii asiatice din cadrul Asia Fest, o expoziţie constituită din elemente orientale, timp de 5 zile, în perioada 10-14 octombrie 2014, în Piața Universității. Superba expoziție oferă produse și servicii ce vor valorifica cultura asiatică a 8 țări: Japonia, China, Coreea de Sud, Turcia, Thailanda, India, Vietnam și Indonezia.

Zilnic, între orele 10:00-20:00, vă veți răsfăța gustul cu preparatele specifice acestor zone, iar muzica, dansurile orientale și filmele vă vor oferi o incursiune în lumea orientală. De asemenea, parada de costume tradiționale și moderne constituită într-un adevărat scenariu, vă va familiariza cu evoluția hainelor și veți deveni o parte integrantă a acestor civilizații, prin workshopurile creative și prietenoase care vă vor fi puse la dispoziție!

Pentru a afla programul integral accesați http://www.asiafest.eu/expozitie/!

Asia Fest

Sursă foto: facebook.com, www.asiafest.euPrevious Post

Campanie Guess de sărbători 2014 by Chen Man

Next Post

Workshop de costume japoneze Kimono şi Yukata cu Laura Karaman

Te-ar putea interesa și


More Story

Campanie Guess de sărbători 2014 by Chen Man

Guess ne invită de sărbători în Japonia! Aflându-se la cea de-a doua colaborare alături de brandul Guess, fotograful...