Facebook Pinterest Instagram

Aromaterapie la birou

Știai că există arome, esențe, uleiuri esențiale naturale sau condimente care îți pot spori eficacitatea la birou? Fie că îți dorești un spațiu de muncă cât mai zen sau vrei să duci la bun sfârșit toate deadlineurile, aromaterapia este o soluție interesantă!

Aromaterapia este o ramură a fitoterapiei și este folosită atât pentru ameliorarea sau vindecarea diverselor afecțiuni cât și pentru dobândirea unei stări generale de bine (băi, masaje sau inhalații). Astăzi însă vom vorbi despre cinci esențe care îți pot spori productivitatea la locul de muncă.

aromaterapie la birou

1. Scorțișoară: Cu ajutorul acestui condiment capacitatea ta de concetrare este sporită iar starea de vioiciune se instalează aproape imediat.

2. Portocală: Citricele sunt recunoscute pentru aroma lor fresh și îndrăzneață. Poți combina portocala și cu alte uleiuri esențiale sau cu scorțișoară.(dacă aroma ei simplă ți se pare prea puternică).

3. Rozmarin: Rozmarinul are ceva special, studiile ne arată faptul că uleiul esențial funcționează ca un tonic puternic pentru creier și poate face minuni în situații de stres. Dacă vă doriți să lucrați mai eficient și să scăpați de oboseală, rozmarinul este răspunsul.

4. Lămâie: Odată detectată de creier, aroma lămâiei are un efect revigorant asupra minții. Uleiul esențial de lămâie sporește capacitatea de concentrare și îmbunățătește memoria.

5. Mentă: Până și o simplă gumă de mestecat cu gust de mentă e suficientă pentru a-ți da un mini boost simțurile. Menta este cunoscută pentru proprietățile sale care stimulează și îmbunățătesc funcțiile celebrale.

Sursă foto: googleimages, pinterest.com

 Previous Post

Ghid de cadouri: The City Girl

Next Post

Colecție Swimwear Sahara Ray ss 2014

Te-ar putea interesa și


More Story

Ghid de cadouri: The City Girl

E la curent cu toate evenimentele. Îi place să iasă în fiecare weekend la cele mai tari petreceri. Adoră să se aranjeze...