Facebook Pinterest Instagram

Absolutely Fabulous Fashion Fair Christmas Edition

Cel mai fabulos târg se întoarce cu o ediție de colectie! Dacă nu ți-ai găsit outfitul pentru petrecerea de Crăciun și Anul Nou, Alina Tănasă și Diana Enciu iți oferă o soluție fabuloasă.

Absolutely Fabulous Fashion Fair - Christmas Edition

CHRISTMAS EDITION – Presents , FUN and FABULOUS time

Absolutely Fabulous Fashion Fair – Christmas Edition
29-30 Noiembrie, 11.00-19.00, Gargantua Anniversaire

Și pentru că vorbim despre cel mai fabulos târg de fashion, Absolutely Fabulous Fashion Fair te așteaptă cu surprize și cadouri și cel mai important, cu o selecție de tineri designeri români, expozanți de piese vintage și creatori de bijuterii și accesorii.

Absolutely Fabulous Fashion Fair revine cu o ediție specială de Crăciun, recreând atmosfera feerică a sărbătorilor pe 29 și 30 Noiembrie între orele 11.00-19.00. Unde? La Gargantua Anniversaire, într-un cadru de poveste, cu un aer special, pe Str. Grădina Icoanei Nr.2.

Absolutely Fabulous Fashion Fair - Christmas Edition

Fără îndoială vei găsi cadouri pentru cei dragi, dar bineînțeles și pentru tine! Până la urmă tu ești cea mai importantă.

Diana și Alina te vor întâmpina cu multe cadouri de la Avon Cosmetics, în timp ce fotograful Eduard Mariuț va fotografia cele mai inspirate ținute, care vor fi și publicate pe unul dintre cele mai citite bloguri de fashion www.fabulousmuses.net .

Just come & be Fabulous!

Sursă foto: facebook.comPrevious Post

ALT AER | Jan Švankmajer & Grupul Suprarealiștilor Cehi și Slovaci

Next Post

Editorial Vogue UK: New Girl in Town by Serge Leblon

Te-ar putea interesa și


More Story

ALT AER | Jan Švankmajer & Grupul Suprarealiștilor Cehi și Slovaci

Expoziția ALT AER (OTHER AIR), conținând lucrări ale celor mai important artiști suprarealiști din Cehia și Slovacia,...