Facebook Pinterest Instagram

7 trăsături care fac femeile mai atrăgătoare

De-a lungul vremii, studiile cercetătorilor asupra factorilor care ne influențează atunci când ne alegem partenerul au fost efectuate atât pe bărbați cât și pe femei. Care sunt mai exact trăsăturile care fac femeile mai atrăgătoare în ochii bărbaților?Urmează să le dezvăluim în continuare!

Un studiu recent dezvoltă ideea cum că, femeile preferă bărbații cu trăsături mai puțin masculine pentru relațiile de lungă durată, însă bărbații tind să se simtă atrași de femeile care corespund următoarelor date:

1. Dinți albi și un zâmbet strălucitor

Întrucât dantura ne poate oferi informații despre individ și calitatea genei partenerului, un zâmbet sănătos și natural îți poate spori șansele de a atrage bărbatul care îți place.

Andreea_Diaconu_revista_civilizatia

ginta-lapina-revista-civilizatia

2. Raportul dintre talie și șolduri 

Antropologul Barnaby Dixson susține în studiul său faptul că îndiferent de cultură, bărbații sunt atrași de femeile care au un raport talie, șold de 0:7. Aceștia ignorând alt aspect fizic dacă cel menționat mai sus a fost remarcat la o femeie. Marilyn Monroe, Kate Moss și Jessica Alba au în comun acestă proporție ideală.

kate_moss_revista_civilizatia

marilyn_monroe_revista_civilizatia

3. Brunetele au mai mult succes

În 2008, un studiu eliberat de Departamentul de Psihologie al Universității Westminster din UK, susținea faptul că brunetele au mai multă priză la bărbați iar lungimea părului nu este decât un detaliu în factorul de atracție.

Monica-Belluci-revista-civilizatia

Megan_Fox

4. Rujul roșu

Andrew J. Elliot și Daniela Niesta în studiul intitulat: Roșu Romantic: Roșul sporește atracția bărbaților față de femei, explică cum rujul roșu funcționează ca un afrodisiac pentru bărbați. Iar cea mai bună parte este că bărbații par să nu fie conștienți de efectul pe care îl provoacă culoarea roșie. Vă sfătuim să folosiți rujul roșu până la abandon!

ruj_rosu_revista_civilizatia

ruj_rosu_revista_civilizatia

5. Fără make-up

Deși femeile folosesc produsele cosmetice pentru a se înfrumuseța, deci să fie mai atrăgătoare, sexul opus se pare că prefere o față proaspătă și fără prea mult make-up. Cu alte cuvinte, naturalețea înseamnă frumusețe!

sasha_pivovarova_revista_civilizatia

machiaj_natural_revista_civilizatia

6. Timbrul vocii

Dacă nu știai faptul că vocea lui Marilyn Monroe a fost cotată drept una dintre cele mai seducătoare voci feminine, ei bine ai aflat acum. Câțiva cercetători din Canada, sunt de părere că bărbații preferă un timbru cald sau voci cu o tonalitate atipică.

rihanna_revista_civilizatia

lauren_bacall_revista_civilizatia

7. Brațe lungi

Poate părea straniu însă conform Jurnalului de Biologie Evoluționară, bărbații se simt atrași de tipele cu brațe lungi și line. Manechinul Gisele Bündchen se poate lăuda cu această trăsătură.

giselle_bundchen_revista_civilizatia

 

Sursă foto: googleimages.com

 Previous Post

Comme des Garçons Primăvară 2015 Ready-to-Wear

Next Post

Guido Argentini: Silver Body Art

Te-ar putea interesa și


More Story

Comme des Garçons Primăvară 2015 Ready-to-Wear

Trandafiri și sânge au fost cuvintele cheie în culisele show-ului de modă, Commes des Garçons pentru colecția primăvară...