Facebook Pinterest Instagram

7 tipuri de coliere și cum să le porți

În istorie, colierele sunt considerate printre cele mai vechi bijuterii. Atât femeile cât și bărbații obișnuiau să-și accesorizeze ținuta cu ele!

De la colierele confecțioate din scoici până la cele masive din metale prețioase, acest tip de bijuterie nu trebuie să lipsească din cutia ta de bijuterii! Astăzi, ne-am propus să trecem în revistă șapte modele de coliere trendy.

1. Colier cu medalion

Acest tip de colier era purtat pentru a comemora amintirea unei persoane dragi însă de-a lungul aniilor, modelul a fost perceput ca o bijuterie cu conotații romantice. Noi îți sugerăm să îl porți la o ținută diafană, cu fotografia iubitului înăuntru.

COLIER CU PANDANTIV

2. Colier Statement

Un concept relativ nou, colierul statement este o alegere potrivită dacă vrei să faci un statement. Alege un model cât mai îndrăzneț și nu uita că îl poți purta și în timpul zilei!

colier statement

3. Colier cu cruce

Deși simbolul crucii este asociat cu creștinismul, nu e obligatoriu să-l porți doar din acest motiv. Acest model de colier poate fi adoptat cu ușurință și de către bărbați, să nu-l uităm pe David Beckham care e fan declarat. Pentru un look boho chic, asortează-l cu o pălărie și o rochie ușor transparentă.

colier cu cruce

4. Colier din perle

Ce poate să fie mai prețios decât un colier cu perle? un colier din perle naturale! deși extrem de costisitoare, perlele merită fiecare bănuț. Dacă vrei să arăți de milioane poartă perle la gât și optează pentru o coafură cu părul ridicat.

colier din perle

Colier de rugăciune (mătănii)

Folosite de catolici sau de budiști, mătăniile pot fi un accesoriu foarte cool. Fie că le alegi pe cele din lemn sau sticlă, e musai să le porți pe încheietură!

colier de rugaciune

6. Colier cu pandantiv în formă de dinte

Haide să ne reamintim de colecția Givenchy, din 2012 și pandantivele acelea fabuloase în formă de dinți de rechin. Pentru un look mai original, alege un pandantiv în formă de dinte din metal auriu simplu sau bătut cu pietre semiprețioase.

colier cu pandantiv

7. Colier cu diamante

Dacă te simți intimidată de modelel opulente, colierul cu diamante poate fi și extrem de delicat. Îl poți asorta lejer cu alte metale prețioase și pietre semiprețioase.

DIAMANT

Sursă foto: pinterest.com, googleimages.com

 Previous Post

Târgul Fashion Matters Review

Next Post

5 motive care să te convingă că Marilyn Monroe a fost o femeie grozavă

Te-ar putea interesa și


More Story

Târgul Fashion Matters Review

Weekendul trecut, a avut loc cea de-a VII-a ediție a târgului Fashion Matters. Deși vremea a fost una mohorâtă, atmosfera...