Facebook Pinterest Instagram

5 manechine pe care trebuie să le urmărești pe Instagram

Instagram a devenit una dintre cele mai eficiente platforme de promovare dar și o sursă constantă de informație fresh. Dacă ești pasionată de viața chic a manechinelor și vrei să vezi în ce prezentări mai defilează sau în ce campanii apar, e simplu…follow!

Mai jos am întocmit o listă cu cinci manechine care nu te vor plictisi cu siguranță:

Cara Delevingne

Deși s-a retras din lumea modellingului, Cara are încă multe contracte de imagine cu branduri renumite. Iar din 2015 și-a făcut debutul ca actriță în, Paper Towns.

manechine pe instagram

Manechinul român, Diana Moldovan. Iubită de designerii de la Dolce&Gabbana sau Dior, Diana este o apariție cu adevărat elegantă. Află mai multe despre Diana în articolul Model Crush!

manechine pe instagram

Gigi Hadid

Gigi Hadid sau manechinul cu forme voluptoase care a luat cu asalt lumea modei, face ravagii atât pe catwalk-uri internaționale cât și pe covorul roșu al evenimentelor importante din showbiz.

gigi hadid instagram

Kendall Jenner

Surioara mai mică și vitregă a celebrei Kim Kardashian, Kendall Jenner se bucură de simpatia unor oameni cunoscuți din industria fashion, precum Karl Lagerfeld sau Ricardo Tisci. Urmărește-i contul de instagram pentru noutăți din universul Kardashian dar și dacă vrei să vezi ce contracte noi mai semnează acest manechin promițător.

kendal jenner instagram

Andreea Diaconu

Unul dintre cele mai în vogă manechine, Andreea Diaconu  este o prezență obișnuită a podiumului internațional dar și pe paginile publicațiilor de modă din întreaga lume. Intră în universul manechinului român cu un simplu follow pe contul său de Instagram.

andreea diaconu instagram

Sursa foto: instagram.comPrevious Post

Campanie Prada toamnă / iarnă 2015-2016

Next Post

Alexander McQueen Primăvară 2016 | Săptămâna Modei de la Paris

Te-ar putea interesa și


More Story

Campanie Prada toamnă / iarnă 2015-2016

Steven Meisel a semnat campania de promovare a casei Prada pentru colecția de toamnă/iarnă 2015-2016! Hairstylistul Guido...