Facebook Pinterest Instagram

100 de ani de modă masculină în 3 minute

Descoperă cum a evoluat moda pentru bărbați începând cu 1915 până în prezent!

100 de ani de modă masculină în 3 minute

Cei de la Mode Studio sunt responsabili pentru acest clip interesant care ne ajută să ne imaginăm cum obișnuiau să arate și să se îmbrace bărbații în ’30, ’60 sau ’90.

Ce s-a schimbat de atunci și până acum, destul de multe am zice noi. Iar dacă în anii ’20, ’30, ’40 bărbații purtau mai mult costume, pălării și papioane, în 1950 are loc o schimbare de ton.

Bărbatul conservator se transformă într-un rebel fără cauză, care e musai să poarte geacă de piele, blugi, tricou cu mâneci suflecate și teniși.

În perioada retro, culorile și imprimeurile eclectice împing nu doar femeile ci și bărbații să adopte stiluri nonconformiste. Nebunia anilor disco promovează cămășile înflorate, pantofii cu platformă și costumele cu linie evazată.

Anii ’80 pun accent pe bărbatul de carieră, care adoptă ținute ușor transformabile pentru club.

Pe măsură ce ne apropiem de prezent, costumele și piesele elaborate sunt înlocuite treptat cu blugii și cămășile imprimate sau din denim, oferind un look casual.

Sursa foto&video: www.amongmen.com, inagist.com, youtube.comPrevious Post

Top 10 citate de Octavian Paler

Next Post

Cum arată o nuntă în stil tradițional românesc

Te-ar putea interesa și


More Story

Top 10 citate de Octavian Paler

Despre scriitorul român Octavian Paler sunt multe de zis, însă mai presus de toate a fost un profund iubitor de viață! Înzestrat...